Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ GA TRAŽE

Svijet u šoku! Zarazio se koronom, a onda napravio nešto nevjerojatno

"Drive in" testiranje na COVID-19
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/5
15.10.2020.
u 21:07

Prema navodima ruskih medija, u ponedjleljak u hotelsku sobu nije pustio liječnike, a potom je rano ujutro u utorak napustio hotel, nikoga ne obavijestivši o odlasku. Iz Sankt Peterburga je otputovao privatnim zrakoplovom u nepoznatom smjeru.

Američki tenisač Sam Querrey pobjegao je iz Rusije privatnim zrakoplovom nakon što je bio pozitivan na koronavirus, a ruske vlasti ga smjestile u izolaciju, priopćili su organizatori turnira u Sankt Peterburgu.

Querrey i njegova supruga bili su negativni na testiranju kada su došli u Rusiju, ali su u nedjelju, dan prije početka turnira, oboje imali pozitivan rezultat zbog čega se on povukao s turnira, a njegova supruga i sin ostali u izolaciji u hotelu.

Prema navodima ruskih medija, u ponedjleljak u hotelsku sobu nije pustio liječnike, a potom je rano ujutro u utorak napustio hotel, nikoga ne obavijestivši o odlasku. Iz Sankt Peterburga je otputovao privatnim zrakoplovom u nepoznatom smjeru.

ATP je zbog ovog slučaja pokrenuo službenu istragu povodom ozbiljnih kršenjem zdravstvenih i sigurnosnih protokola.

Querrey, 49. tenisač svijeta, još se nije oglasio o slučaju.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar GeniKameni
GeniKameni
13:08 17.10.2020.

Samo jos jedan znak da je ljudima svega dosta... Dosao u Rusiju i bio negativan, pa onda prije pocetka turnira pozitivan... i prije nego sto sleti negdje u Americi bit ce opet negativan... A u medjuvremenu covjek se osjecao sjajno! Skinite se narodu s vrata, prevaranti i kriminalci!

Avatar roker
roker
15:12 17.10.2020.

Otišao privatnim avionom u nepoznatom smjeru? Loš vic..

Avatar patkovic
patkovic
22:03 15.10.2020.

nije lud da ga roknu , uzmu lovu za gripu i istrančiraju za organe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije