Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nigerijci su bijesni

Svijet bruji o ovome: Je li Argentina pogurana dalje?

Argentina
Foto: Screenshot
1/17
26.06.2018.
u 22:57

- Ovo je dvojbena situacija. On je sam sebe napucao u ruku koja nije skroz gore kao što je to bilo jučer, rekao je Mateo Beusan

U utakmici trećeg kola Svjetskog prvenstva u Rusiji Argentina je pobijedila Nigeriju s 2:1 i plasirala se u osminu finala.

Iako su mnogi tvrdili da će se Messi i društvo lako obračunati s Nigerijom, to se nije dogodilo i opasno su 'visili' do zadnjeg trenutka. čak će se danima provlačiti jedan sporan detalj iz 76. minute kad je Nigerija mogla dobiti jedanaesterac.

Naime, Rojo je u 76. minuti u svom kaznenom prostoru igrao rukom, sudac je odlučio pregledati video i odlučio da nema jedanaesterca.

Na društvenim mrežama već su krenuli komentari kako se radi o krađi, da se oštetila Nigerija te da se Argentina uz sudačku pomoć progurala dalje.

- Ovo je dvojbena situacija. On je sam sebe napucao u ruku koja nije skroz gore kao što je to bilo jučer, rekao je Mateo Beusan, koji je istaknuo da je sudac ranije oštetio i Argentinu i Nigeriju

Robert Prosinečki je dodao:

- A može se i ne mora to suditi...

Što vi mislite, je li trebao biti jedanaesterac? Odgovore možete dati u komentarima i anketi ispod članka.

Komentara 48

Avatar toxic alien
toxic alien
23:13 26.06.2018.

Joooj! "Ovo je dvojbena situacija. On je sam sebe napucao u ruku koja nije skroz gore kao što je to bilo jučer..." Ovo je bila mnogo cistija situacija od one jucer. Igranje rukom u svom sesnaestercu koje je promijenilo smjer lopte, to je jedanaesterac! Kakve veze ima to sto je on sam sebe napucao u ruku? Zna se tko moze igrati rukom u vlastitom sesnaestercu, samo vratar, ali ne i ostali igraci. Ako suci budu donosili ovakve odluke, nece biti nikakve koristi od tog VAR-a...

CG
crna.guja10
23:13 26.06.2018.

Čisti jedanaesterac!!! A ove komentare od Beusana je žalosno gledati i slušati , sa njegovim podcjenjivačkim komentarima!!! Čovjek još živi u jugoslaviji gdje je kao šef jugoslavenske pošte u Zagrebu , između ostalog bio i jedan od najpodobnijih sudija usudija u to vrijeme!!

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
23:25 26.06.2018.

Pošaljite Besana u mirovinu, jer u ovakvim situacijama ne trebaju gledatelji nikoga, pa ni Beusana. Mogu sami procijeniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije