Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sviđaju li vam se?
Povratak na članak

Predstavljeni novi dresovi hrvatske reprezentacije. Modrić: Ovo do sada nismo imali

Prvi dres je klasični dizajn u modernoj izvedbi, a to su upečatljivi kvadrati kakvih se sjećam iz vremena dok sam kao dječak gledao reprezentaciju. Pričuvni dres je nov, drugačiji i uzbudljiv, nešto što do sada nismo imali, kazao je Luka Modrić

Komentari 10

TE
TerMInator
11:00 01.09.2020.

Srce ispod dresa, vještina i hrabrost se hoće i traži za ove boje, a toga nam ne manjka! Idemo Sokolovi naši!

VL
LU
lukathereem
10:23 01.09.2020.

Uuu crni je fin

VL
DU
Deleted user
10:39 01.09.2020.

Crni ima dobar uzorak, ali bih volio da je tamno plava i svijetlo plava boja u pitanju.

VL
Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
12:15 01.09.2020.

crni je bomba!kaj bu sad rekli?

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
12:22 01.09.2020.

Zasto se svake sezone,mjenjaju nacionalni dresovi,zasto ne budemo kao Njemacka,40 godina isti nacionalni dresovi,ili Italija,Austrija,Francuska....uvjek nesto novo i uvjek nakradnije.

VL
MA
Mama
12:06 01.09.2020.

onaj tamni sa prvenstva moram ponovno nabaviti

VL
RE
RedTree
17:32 01.09.2020.

Mogao je HNS i Nike malo ljepše prezentirati dres s igračima, a ne samo ga bacili na teren. Koliko vidim ljudi nisu baš najoduševljeniji s rezervnim, možda je vrijeme za plavi s kockicama nakon ovoga opet.

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
22:10 01.09.2020.

Crveno bijele kockice , a i plavo crni , nije los ,crni dres pripada ,"all blacks" , New Zealandu posebice Rugby reprezentacija je poznata po tome , zasto idemo na tudi teren , kad je jasno po cemu smo prepoznatljivi u svijetu , kad bi sad uzeli neko drugo obiljezje ,a obukli reprezentacije recimo u zeleno , trebalo bi nam jedno 50 milijardi € da u svijetu postanemo prepoznatljivi , recimo red bull je ulozio priblizno toliko da lansira ,nakon coca cole i pepsija , globalni bezalkoholni napitak , nismo svijesni koliko kockice vrijede i koliko je nogomet donio Hrvatskoj

VL
BL
boris.ljubicic1
13:52 02.09.2020.

„novi“ dres Hrvatska nacija je ponosna na vizualni identitet svoje nogometne reprezentacije koja je izuzetno uspješna jer ima 2. i 3. mjesto sa svetskih prvenstvava (Rusija, Moskva 2018 i Francuska, Pariz 1998). Uz rezultat male nacije i novostvorene države, upamćeni su i prepoznati crveno-bijeli kvadrati koji svojim originalnim dizajnom plijene i kad rezultati nisu najbolji. Mi znamo da su to kvadrati sa povijesnog i danas službenog hrvatskog grba i da tako predstavljaju i prenose vizualnu poruku Hrvatske države. Hrvatski dres je postao brend u punom smislu te riječi, a igrači i treneri izuzetne klase su to opradali svojim uspjesima, čak i kad ne igraju za reprezentaciju, već u najboljim klubovima u Europi. Dres sa kvadratima se pojavio na prvoj utakmici 1990. sa reprezentacijom SAD, jer ako oni imaju zvijezdice, a imaju ih na svojoj zastavi, naš tim je pomalo stidljivo istrčao na teren u Maksimiru sa vrlo malim kvadratićima ( autor Miroslav Šutej) a Ameri na toj utakmici nisu imali zvijezdice na svom dresu. Da, bilo je to vrijeme buđenja nacije unutar još postojeće Jugoslavije. Neki su taj dres podrugljivo znali „stolnjak“. Ipak iz tog začetka nastaje dres sa većim kvadratima, na moj nagovor, koji je bio posebno zamijećen na Euru u Londonu 1996 kad nismo ostvarili neki dobar rezultat. U posebnoj dizajn publikaciji o dizajnu u sportu (nakladnik Design Museum- u Londonu) je izdvojen kao originalitet u odnosu na sve druge klupske i reprezentativne primjere. Međutim, njegova o

VL
ZJ
Zdravlje je u vama!
17:27 01.09.2020.

KAKO LOPOVI ZATIRU HRVATSKU Svjetsko prvenstvo je nogometna reprezentacija pretežno igrala u 'pričuvnim' dresovima sa crnim kvadratima. Sada će HNS Hrvatsku sprema predstavljati sa još sitnijim crnim kvadratićima. Možda se tek koja utakmica zalomi u dresu sa jasnom i slavnom hrvatskom crveno-bijelom šahovnicom. Jasno ukoliko nam i grb ne proglase 'politički nekorektnim' i konačno ga zabrane. Vlast koja namjerno želi ugasiti hrvatska obilježja u sportu, kulturi, biznisu…..vlast je izdajnika i štetočina. Izdajstvo ja na djelu. Razotkrijmo ga i osudimo. Vratimo dostojanstvo narodu i domovini Hrvatskoj. Krajnji je čas. Nemamo vremena birati pogodne prigode. DJELUJMO SADA!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.