Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VODE 3:0

Švicarci izbacili Srbiju iz Davisova kupa

Roger Federer
Foto: Jonathan Brady/Press Association/PIXSELL
01.02.2014.
u 21:31

Bod za osiguravanje prolaska Švicarskoj je donio par Marco Chiudinelli i Michael Lammer koji je sa 7:6(3), 3:6, 7:6(2) i 6:2 svladao Nenada Zimonjića i Filipa Krajinovića.

Teniska reprezentacija Srbije ispala je od Švicarske u prvom kolu Davisova kupa. Švicarci su u Novom Sadu poveli s nedostižnih 3:0.

Bod za osiguravanje prolaska Švicarskoj je donio par Marco Chiudinelli i Michael Lammer koji je sa 7:6(3), 3:6, 7:6(2) i 6:2 svladao Nenada Zimonjića i Filipa Krajinovića. U petak su pobjede upisali Roger Federer i Stanislas Wawrinka.

U ostalim susretima Francuska je izbacila Australiju, dok je Njemačka bila bolja od Španjolske.

>> Federer: Mediji žele posvađati Đokovića i mene

Komentara 3

LU
lutkica
11:58 02.02.2014.

Sta vas briga za Srbiju...A skim je Hrvatska igrala?????????

PE
peugeot
10:26 02.02.2014.

Bez Jokera, bez Tipse (Tipsarevic), bez Troickog. Sta se drugo moglo i ocekivati osim "duplo golo" ? Ali "Zimi" (Zimonjic je jos jednom pokazao i dokazao da mu je doslo vrijeme da ide u tenisku penziju. On i Krainovic izgubise u dublu protiv para Chiudinelli-Lammer. Je li iko ikad cuo za tog Lammera ? Ja, nisam. Zasto je Srbija uopste igrala tako oslabljena ? Da se mladi tenisaci uce...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije