Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napravio šou

Svi žele McGregora, a on im odgovara: Na koljena i molite me!

Conan McGregor
Foto: Twitter
20.12.2015.
u 18:31

Dos Anjos je McGregoru poručio da ostane u svojoj diviziji ili bude spreman na poraz, a iste večeri izazvao ga je i Nate Diaz koji također želi borbu za pojas.

Conor McGregor uživa u danima ponosa i slave nakon što je Joseu Aldu šokantnim nokautom uzeo titulu prvaka perolake kategorije. Dok čeka sljedećeg protivnika (ili najavljeni revanš s bivšim prvakom), sve je veći broj boraca koji žele biti dio McGregorovog šoua, piše Fight Site.

Irac je nova “zlatna koka” UFC-a, ne samo zbog fantastičnih poteza u oktogonu, već i zbog njegovog pristupa borbama i `trash talka` kojim podiže gledanost i bazu fanova iz tjedna u tjedan. I drugi borci su svjesni da bi borbom s Conorom došli u središte pozornosti, pa ga sada izazivaju borci u čak dvije kategorije, pošto je najavio da nakon pojasa u pero kategoriji želi osvojiti i onaj u lakoj, kojeg drži Rafael Dos Anjos.

Dos Anjos je McGregoru poručio da ostane u svojoj diviziji ili bude spreman na poraz, a iste večeri izazvao ga je i Nate Diaz koji također želi borbu za pojas.

Odgovor McGregora nije trebalo dugo čekati, na Twitteru je odgovorio u svom stilu:

“Poredajte ih na koljena s ispruženim rukama, želim da me mole”.

>>Conor McGregor otkrio što je rekao Joseu Aldu nakon nokauta!

Ključne riječi

Komentara 2

GF
gfrancic
22:26 20.12.2015.

Ja ga ne zelim

ED
Edomajka
17:10 21.12.2015.

Svi samo zele pare a on je najbolji za to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije