Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gužva na blagajnama

Svi uz vatrene! Red za ulaznice na Rujevici raste iz minute u minutu

Redovi za ulaznice Hrvatska - Slovačka
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/8
29.10.2019.
u 10:03

Prodaja ulaznica na blagajnama stadiona Rijeke i putem interneta počinje u podne

Hrvatska nogometna reprezentacija 16. studenoga igra posljednju utakmicu u kvalifikacijama za Euro. Vatrenima će i bod protiv Slovačke na Rujevici biti dovoljan za plasman na europsku smotru.

Ulaznice se danas u 12 sati puštaju u prodaju, a već se stvorio veliki red pred blagajnama na Rujevici. Stadion Rijeke može primiti 8279 gledatelja pa se očekuje da će u vrlo kratkom vremenu planuti sve ulaznice.

>> Pogledajte galeriju s Rujevice

Redovi za ulaznice Hrvatska - Slovačka
1/13

U slobodnoj prodaji će biti tek 5000 ulaznica, a zanimanje za njih je golemo. Dva sata prije početka prodaje red za ulaznice dugačak je više od sto metara i svake minute se povećava...

'Sve ulaznice za navedene utakmice bit će personalizirane. Pri kupovini ulaznica na blagajnama potrebno je predočiti presliku osobnog dokumenta za svaku osobu. Također, pri kupovini putem interneta, kupac osim svojih podataka unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.

Upozoravamo navijače kako će pri ulasku na stadion redari provjeravati točnost osobnih podataka na ulaznicama te kako će navijačima koji pokušaju ući na stadion s ulaznicom na drugo ime ulaz biti onemogućen. Stoga upozoravamo navijače da ne kupuju ulaznice na ‘crnom tržištu’ s drugim podacima na ulaznici', piše u priopćenju HNS-a.

Prodaja ulaznica na blagajnama stadiona Rijeke i putem interneta počinje u podne.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Komentara 19

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
10:38 29.10.2019.

Kako to? Zvezdasi i Partizanovci stoje u redu za kartu? I to za tekmu Hrvatske? Kako to kako to?

SV
stjepan v.
10:49 29.10.2019.

Pobjeda je najvaznija!

Avatar puky
puky
10:50 29.10.2019.

Oni koje je naša Vrhovnica svrstala u "rezervni sastav c. zvezde", jovanoviće, ne idu na utakmice hrvatskih reprezentacija već oko bacaju na utakmice "komšija". Kojih "komšija". Onih u krajevima iz kojih su došli njihova paraskeva i šukundeda gvozden.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije