Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE POTEZ

Modrić sve oduševio sjajnim potezom: Pa to treba uokviriti

Luka Modrić Real madrid
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
13.05.2018.
u 12:06

Bolje je da su svi u dobroj formi, a naravno da ću imati glavobolje kada budem morao izabrati momčad koja će zaigrati u finalu - otkrio je Zidane.

Real Madrid u 37. kolu Primere na Santiago Bernabeuu je razmontirao Celtu i slavio sa 6:0. Posebno su oduševili Gareth Bale i Isco, koji su tako istaknuli kandidaturu za prvih 11 u finalu Lige prvaka protiv Liverpoola u Kijevu 26. svibnja.

Svjestan je toga i trener kraljeva Zinedine Zidane koji će imati slatke brige koga ostaviti na klupi.

- Odigrali smo odličnu utakmicu i to je jako važno. Bili smo vrlo profesionalni, zabili smo šest golova i igrali jako lijep nogomet. Bolje je da su svi u dobroj formi, a naravno da ću imati glavobolje kada budem morao izabrati momčad koja će zaigrati u finalu - otkrio je Zidane.

Luka Modrić Real madrid
1/19

Još jednu odličnu utakmicu odigrao je i Luka Modrić koji je bio asistent za prvi gol kraljeva.

- Platite li ulaznicu za nogometnu utakmicu u kojoj igra Luka Modrić, taj je novac dobro uložen. Način na koji je kontrolirao loptu, okrenuo se i dodao ju može se uokviriti. U Kijevu će ponovno biti zvijezda - hvali Marca hrvatskog veznjaka.

Komentara 9

PR
prajdali100
12:28 13.05.2018.

Zaista, treba stati, pogledati i nakloniti se.Najveći HR nogometaš svih vremena i nevremena.Čudo jedno !!!

IL
ilijan
12:57 13.05.2018.

Bravo Luka! Samo takav nastavi biti i u Rusiji!

ST
Stojko
12:23 13.05.2018.

Naši novinari opet svršavaju na Modrića. Znači više nije državni neprijatelj broj 1?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije