Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO SE DOGAĐA?

Gotovo svi se u HNL-u žale na suđenje: Oni su djelitelji pravde, a dijele nepravdu

Pula: Istra i Slaven Belupo sastali se u zaostalom 17. kolu HT Prve lige
Sasa Miljevic/PIXSELL
28.01.2021.
u 19:06

- Zašto su djelitelji pravde dijelili nepravdu to samo oni znaju. Ja im šaljem ovaj put oprost iz ponosne Koprivnice, ali poručujem da smo mi premali klub da bi se navikli na nošenje ovakvih teških križeva. Znate i sami da se križ nosi zbog tuđih, a ne svoji grijeha - kazao je Stipić uoči utakmice

Nakon što su ogorčeni napustili utakmicu protiv Istre u Puli, nogometaši Slaven Belupa okreću se novom HNL dvoboju, iako ne potpuno. Idući suparnik je Varaždin, a trener Tomislav Stipić još uvijek nije u potpunosti prebolio situaciju u Istri. Za početak, podsjetimo kako je utakmicu prokomentirao direktor Zvonimir Šimunović.

- I nakon prospavane noći dojam je isti, u Puli se dogodila klasična egzekucija s dva metka u glavu. Ne znam samo čime i od koga motivirana - kazao je prije tri dana direktor kluba, a danas je situaciju prokomentirao i trener Stipić:

- Zašto su djelitelji pravde dijelili nepravdu to samo oni znaju. Ja im šaljem ovaj put oprost iz ponosne Koprivnice, ali poručujem da smo mi premali klub da bi se navikli na nošenje ovakvih teških križeva. Znate i sami da se križ nosi zbog tuđih, a ne svoji grijeha - kazao je Stipić uoči utakmice.

Zatim je ipak posvetio nešto vremena i riječi predstojećem ogledu s Varaždinom koji bi mogao puno toga promijeniti u donjem dijelu ljestvice HNL-a.

- Varaždin je jedna emocionalna momčad koja je u usponu, a sutrašnja utakmica je bitna jer nas je umjetni poraz u Puli vratio u borbu za ostanak u ligi, umjesto da nas je zaslužena pobjeda katapultirala u borbu za gornji dio ljestvice. Recept će zapravo biti vrlo jednostavan. Opustiti se, nabaciti osmijeh i uživati svih 90 minuta. Lopta je okrugla - zaključio je Stipić.

Slaven Belupo je trenutno šesta momčad lige sa 17 bodova, dok je Varaždin osmi s 15 bodova.

Komentara 8

Avatar Zdravko Robija
Zdravko Robija
21:51 28.01.2021.

Sve je bilo ok dok su sudili Mamić i Širić, razumiješ ti mene

RO
roland
20:48 28.01.2021.

Slaven, Šibenik, Varaždin, Istra i Lokomotiva - bit će to opaka borba za ostanak! Hajduk će biti zlatna sredina, Dinamo i Osijek, će se boriti za prvaka, a Rijeka i Gorica za Europu! Ide li to nova afera "pošteno suđenje"?? Ima li USKOK motiva pronjuškati što se zakulisno dogovora i tko koga gura? Može li Osijek osvojiti prvenstvo? Zašto se Zdravku Mamiću sudi baš na Županijskom sudu u Osijek, a ne recimo na Županijskom sudu u Gospiću? Ha, ha, ha...

RO
roland
20:34 28.01.2021.

Osječka sudačka organizacija se otela kontroli, pa im je Mamić jučer poslao priopćenje! Mamić ne trpi što se u Osijeku gradi stadion, što je Bjelica destabilizirao Dinamo, a najviše ga muči jer trenutno nema koga za prodati! Muči ga ii što je Lokomotiva na zadnjem mjestu. Istru će suci gurati u borbi za ostanak, a Osijeka u borbi za prvaka! Za Hajduk i onako nema pomoći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije