Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI TINEJDŽER
Povratak na članak

Svi se pitaju tko je on: Srušio je Dinamove snove, a sad nastupa za engleskog diva

Da Lampard u posljednjim trenucima nije spašavao vratarsku situaciju u klubu s dosad sjajnim Mendyjem, možda bismo Žigerovo ime u prvoj postavi već i vidjeli, ali pored nevjerojatno nepouzdanog dvojca, Kepe i Caballera (koji je s 39 godina dvostruko stariji od Žigera), mladi Hrvat bi uz gust ritam utakmica mogao dobiti svoju priliku

Komentari 6

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
13:17 30.10.2020.

Sokantno je kako nizak IQ imaju ovi komentatori ispod mene, kad im je problem razumjeti tekst ovog clanka. Sretan sam sto zivim daleko od ovih i ovakvih "genijalaca".

VL
Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
10:46 30.10.2020.

Najprije je “Dinamu rušio snove” a onda nastupio za engleskog velikana ?!

VL
Avatar babinjak1984
babinjak1984
11:36 30.10.2020.

Neka netko ovo prevede..

VL
Avatar Keep_calm
Keep_calm
10:59 30.10.2020.

Čitam, i nikako da shvatim, kako je to Žiger "rušio snove" Dinamu?! I sad se pitam, je li to do mene, ili je možda do novinara?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.