Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABUNA

Svi pričaju o 'sucu' koji slavi gol Liverpoola, ali evo tko je taj čovjek

sudac
Foto: Printscreen Sky Sports
01.04.2019.
u 09:40

Kamera je uhvatila zanimljiv detalj. Na prijenosu se vidjelo da čovjek u službenoj jakni Premiershipa stišće šaku i raduje se golu Liverpoola

Liverpool je jučer u dramatičnom derbiju 32. kola engleskog nogometnog prvenstva na Anfieldu pobijedio Tottenham s 2:1 i tako se vratio na vodeću poziciju s dva boda više od Manchester Cityja.

Redsi su do pobjede stigli u sudačkoj nadoknadi 'komičnim' autogolom Tobyja Alderweirelda. A kamera je pritom uhvatila zanimljiv detalj. Na prijenosu se vidjelo da čovjek u službenoj jakni Premiershipa stišće šaku i raduje se golu. Video pogledajte ovdje.

Dio navijača na društvenim mrežama bio je jako ljutit jer su tvrdili da se radi o jednom od sudaca utakmice.

No, engleski mediji otkrili su da čovjek nije član sudačke postave. Radi se o maseru zaduženom za suce kojega je angažirao Liverpool pa je logično da navija za redse.

>> Pogledajte bizarnu nogometnu akciju

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
11:01 01.04.2019.

Pa što i da je sudac. Bolje da slavi kao četvrti sudac nego da kao glavni sudi "bezvezni penal" a pokrajni dozvoli gol iz čistog zaleđa za City !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije