Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Majstorski

Svi pričaju o čudu iz Treće HNL: Vikali 'ruši ga', a on je učinio nešto nesvakidašnje

Domagoj Marušić
Foto: Facebook screenshot
24.09.2020.
u 10:46

Na putu do centra protrčao je pokraj četvorice igrača Vodica, a domaći navijači vikali su: "Faul odmah, ruši ga." No, nezaustavljivi Marušić na ulasku u šesnaesterac prošao je još trojicu, zaobišao vratara i iz mrtvog kuta zatresao mrežu.

O nesvakidašnjem pogotku 20-godišnjeg Domagoja Marušića, napadača Neretvanca iz Opuzena, danas bruji cijela Hrvatska, ali i mnogi portali iz susjedstva.

On je, naime, u odgođenom susretu 2. kola 3. HNL jug u Vodicama zabio sjajan pogodak za vodstvo 1:0. Domaćini su 11. minuti izveli korner, a loptu je na rubu šesnaesterca primio Marušić te se sjurio prema protivničkoj polovici. Na putu do centra protrčao je pokraj četvorice igrača Vodica, a domaći navijači vikali su: "Faul odmah, ruši ga."  No, nezaustavljivi Marušić na ulasku u šesnaesterac prošao je još trojicu, zaobišao vratara i iz mrtvog kuta zatresao mrežu.

Gosti su na kraju slavili s 3:0, a Marušić je u 60. minuti zabio i drugi pogodak. Riječ je, inače, o rođenom Mostarcu te igraču Širokog Brijega na posudbi u Neretvancu. Upisao je šest nastupa za Hrvatsku U-16 reprezentaciju, a potom je nastupao za mlađe selekcije BiH.

Dodajmo kako je Neretvanac peti na tablici s bodom manje od vodećeg Jadrana i Zagore, dok su Vodice na predzadnjem mjestu sa samo jednim bodom.

Komentara 9

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
12:57 24.09.2020.

Di je messi da vidi kaj je nogać

TA
Tarica1912
17:10 24.09.2020.

Baš je pravi hađija, iako su ga pustili,iz aviona se vidi ✌️!

DU
Deleted user
18:32 24.09.2020.

Svi pričaju o čudu iz Treće HNL...koji to "svi". ja da nisam ovo procito sad u vecernjem nebi imo pojma da je uopce bila utakmica a kamo li ovaj lik do taj gol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije