Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žele 30 tisuća ljudi

Svi na Poljud: Torcida poziva navijače da ispune tribine

\'19.08.2010., Split - Na stadionu Poljud odigrana je nogometna utakmica 4. pretkola Europske lige izmedju HNK Hajduk i Unirea Urziceni.  Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL\'
Ivana Ivanovic/PIXSELL
18.10.2012.
u 16:19

"Dužnost svakog navijača Hajduka je doći u nedjelju na stadion! Podržimo pozitivne promjene u našem klubu"

Torcida u posljednje vrijeme pokreće sve više akcija za spas Hajduka. Ovoga puta žele napuniti stadion protiv Istre pa su tom prigodom uputili proglas koji vam donosimo u cijelosti:

"U nedjelju, 21.10., NAŠ Hajduk igra utakmicu s Istrom 1961. Nažalost, naš klub se nalazi u jednom od najtežih razdoblja u stogodišnjoj povijesti!

Zato pozivamo sve pripadnike Torcide i ostale navijače Hajduka da dođu u što većem broju na stadion u nedjelju i na taj način pomognu Hajduku i pokažu koliko taj klub znači svojim navijačima. Split je odan Hajduku, Split Hajduka voli, i baš zato u ovom teškom trenutku za klub, Split mora disati za Hajduk! Dužnost svakog navijača Hajduka je doći u nedjelju na stadion! Podržimo pozitivne promjene u našem klubu, podržimo našu mladost i budimo vjetar u leđa Velikom Hajduku.

SPLITE, DIŽI SE NA NOGE! NE DAMO HAJDUK!"

>>>Torcida: Vratite kredite i objavite tko je kriv za katastrofu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije