Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAUČI U ŠOKU

Svi marš iz reprezentacije, jedan po jedan!

Hrvatska Argentina navijači
Foto: Robert Anić/Pixsell
1/10
22.06.2018.
u 08:40

"Katastrofa protiv Hrvatske, Argentina je razočarala i na putu je da ispadne sa Svjetskog prvenstva", stoji na web-stranici dnevnika Clarin.

Argentinski mediji katastrofalni poraz od Hrvatske dočekali s mješavinom šoka i bijesa: “Vi ste vitezovi naše boli”, bila je prva reakcija najvećeg sportskog dnevnika Ole. Poslije je promijenjena u: “Jedan po jedan, svi marš s popisa reprezentacije!”

"Katastrofa protiv Hrvatske, Argentina je razočarala i na putu je da ispadne sa Svjetskog prvenstva", stoji na web-stranici dnevnika Clarin.

"Hrvatska je ismijala Argentinu koja je ugrozila svoju budućnost na ovom natjecanju", poručili su iz La Naciona.

Portal Infobae poraz je opisao kao "poniženje", dok je novinar Clarina Hector Gambini napisao zanimljivu kolumnu nakon utakmice.

"Ova kolumna ne govori o Messiju jer on nije bio na terenu. Nije u redu pisati o onima koji su bili odsutni", stoji u tekstu.

Komentara 18

Avatar Idler 3
Idler 3
09:23 22.06.2018.

Argentina još uvijek more projti jer im je zapraf zadnja tekma presudna. Problem je kaj su im mediji gori neg naši pa su ih već otpisali !!!

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
10:02 22.06.2018.

"Hrvatska je ismijala Argentinu koja je ugrozila svoju budućnost na ovom natjecanju" - ovo kao da je komentar s NewsBara, naglasak je na "budućnost"

Avatar -zztop-
-zztop-
09:45 22.06.2018.

Koliko si ti jadan.....vjerojatno ne možeš to ni pretpostaviti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije