Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON UTAKMICE

Švedski izbornik bijesan: Jako sam ljutit zbog poraza...

International Friendly - Sweden Training
TT NEWS AGENCY/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
11.10.2020.
u 20:49

"Odigrali smo odlično drugo poluvrijeme, ali na kraju ne mogu biti zadovoljan porazom", rekao je švedski izbornik nakon što ih je pobijedila hrvatska nogometna reprezentacija

Vraški sam ljut zbog poraza, kazao je švedski izbornik Janne Andersson nakon maksimirske utakmice koju je Hrvatska dobila sa 2-1.

Šveđanima je to treći poraz u nizu u skupini, nakon što su u prva dva kola Lige nacija, baš kao i Hrvatska, upisali dva poraza od istih suparnika. "Vatreni" su teško poraženi na gostovanjima kod Portugala (1-4) i Francuske (2-4), dok je Švedska kod kuće izgubila od Francuske sa 0-1, te od Portugala sa 0-2.

Stoga bi bodovi osvojeni u hrvatsko - švedskim ogledima mogli biti presudni u borbi za ostanak u elitnom razredu Lige nacija.

"Nisam zadovoljan kako smo otvorili utakmicu. U prvom dijelu smo bili previše oprezni i prepustili smo Hrvatskoj inicijativu," kazao je Andersson.

Šveđani su ambicioznije krenuli u drugom poluvremenu i bili su puno bolja momčad. Uspjeli su izjednačiti, a imali su još nekoliko prilika za vodstvo. No, na koncu su ipak upisali poraz.

"Nastavak je bio bolji, preuzeli smo igru i diktirali ritam," dodao je švedski strateg.

"Odigrali smo odlično drugo poluvrijeme, ali na kraju ne mogu biti zadovoljan porazom," zaključio je.

U idućem kolu Šveđani će za tri dana gostovati u Lisabonu protiv Portugala.

Komentara 4

BE
Beskucnik
22:16 11.10.2020.

Drug Pedersen ,ljut ,mislio je da se na ovakvom stadionu ne može stvoriti , Modrica Brozovica Kovacica Kramqrica Lovrena ....moze ako imas Mamica

IT
I-To
22:32 11.10.2020.

Da sam na tvome mijestu i ja bi bio ljut ali zato što ste lošiji.

Avatar KALIMERO
KALIMERO
22:18 11.10.2020.

Ne boli sve što se vodi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije