Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠVEĐANI UVJERLJIVI

Čudo se nije dogodilo: Evo kako Hrvatska može do polufinala Eura

Švedska - Bjelorusija
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/15
22.01.2018.
u 21:54

Tko će u polufinale znat ćemo u srijedu kada se u posljednjem kolu sastaju Švedska i Norveška (18:15h) te Hrvatska i Francuska (20:30).

Ni drugi rezultat danas nije nam išao na ruku, Švedska je u zagrebačkoj Areni očekivano svladala Bjelorusiju 29:20 u drugom krugu Europskog rukometnog prvenstva.

Tko će u polufinale znat ćemo u srijedu kada se u posljednjem kolu sastaju Švedska i Norveška (18:15h) te Hrvatska i Francuska (20:30).

Hrvatskoj najmanje odgovara pobjeda Šveđana jer bismo u tom slučaju morali pobijediti Francusku s tri gola prednosti.

Ako Skandinavci odigraju neriješeno, Hrvatskoj je protiv Francuske dovoljna bilo kakva pobjeda za prolazak među četiri najbolje reprezentacije.

U slučaju da Norveška svlada Švedsku, tada je Hrvatskoj dovoljan i remi protiv Francuske.

Dobro je i što Šveđani i Norvežani igraju prije Hrvatske i Francuske pa ćemo do početka utakmice kauboja znati na čemu smo.

Komentara 48

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
23:13 22.01.2018.

Francuzi mogu izgubiti i sa 6 razlike i opet su dalje, znači da nemaju neku veliku motivaciju da nas pobjede svim silama. Motivacija je dakako na našoj strani.

ŠT
ŠtoReći
23:09 22.01.2018.

čudo će se dogoditi sutra..sutra ćemo pobijediti. srcem možete pobijediti, sretno dečki!

BU
Bubalamala
22:24 22.01.2018.

Sve je u našim rukama, pobjeda nas vodi u polufinale, dali sa tri razlike ili neriješeno zavisi od susreta koji se igra u srijedu prije našeg pa ćemo znati na čemu smo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije