Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
te-kvon-do

Šveđani i Iranci molili da ih puste na Croatia Open

tekvondo (1)
Dražen Brajdić
08.11.2012.
u 19:14

Ulaz u Dom sportova je besplatan. Borbe su u subotu i nedjelju od 9.30 do 20 sati, završnice od 18 sati

Počinje osamnaesto izdanje te-kvon-do turnira Croatia Open. Ovog vikenda u dvorani 2 Doma sportova borit će se 1337 sportaša iz trideset i četiri zemlje. Iako su organizatori s prošlogodišnjih 1100 boraca mislili da su probili sve granice, navala je ove godine bila još veća. Šveđani su, nakon što je kvota popunjena, slali kopije avionskih karata za Zagreb uz molbu da ih se pusti da nastupe, Iranci su objašnjavali da su već platili hotel, a prvi put stižu predstavnici iz UAE.

Unatoč stranim sportašima, među kojima ima osvajača europskih, svjetskih i olimpijskih medalja, publici će zanimljivije biti vidjeti četiri stotine hrvatskih predstavnika.

Nakon što se godinu dana oporavljala od ozljede koljena, Martina Zubčić nastavlja s nastupima, a ovaj zagrebački ne propušta.

– Još otkako sam nastupala kao juniorka, borbe na ovom natjecanju bile su odlične. Konkurencija je jaka i ove godine, treba se paziti nekih strankinja s kojima sam se već susretala, no ne treba zanemariti ni opasne hrvatske predstavnice.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije