Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STROGE MJERE

Svečanost polaska olimpijskog plamena na put po Japanu bez gledatelja

Olimpijske igre - Tokio 2020.
Reuters/PIXSELL
09.03.2021.
u 15:07

Olimpijske igre u Tokiju, koje su odgođene prošle godine zbog pandemije koronavirusa, trebale bit se održati od 23. srpnja do 8. kolovoza, iako pandemija ne jenjava.

Svečanost polaska olimpijskog plamena na put po Japanu najvjerojatnije će se održati bez gledatelja, ali će publika moći pratiti put štafete, pišu u utorak japanski mediji.

Kako piše dnevnik "Yomiuri" organizatori Olimpijskih igara u Tokiju žele izbjeći okupljanja na svečanosti kretanja olimpijskog plamena na put po Japanu koja će se održati 25. ožujka u Fukushimi i na kojoj se očekuje 3.000 osoba.

Organizatori OI Tokio-2020 objavili su krajem veljače stroga pravila za sve one koji žele pratiti prolazak olimpijskog plamena, a među njima su zabrana uzvikivanja i obavezno je nošenje maske.

Prisustnost na određenim točkama prolaska plamena bit će moguća jedino uz rezervaciju, a informacije koje se odnose na nositelje plamena bit će objavljene u zadnjem trenutku kako bi se izbjegla okupljanja.

Osim toga, određene etape prolaska plamena mogle bi biti otkazane kako bi se izbjegao rizik prenošenja koronavirusa.

Olimpijske igre u Tokiju, koje su odgođene prošle godine zbog pandemije koronavirusa, trebale bit se održati od 23. srpnja do 8. kolovoza, iako pandemija ne jenjava.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije