Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesvakidašnja ponuda

Sve se nema, a odbija se laka lova: Mogao je u sekundi uzeti 10 tisuća kuna, nije htio!

Cam Newton
Foto: Screenshot/Twitter
25.06.2019.
u 14:30

Biste li se vi odrekli komocije u zamjenu za novac dostatan sasvim pristojna ljetovanja na Jadranu?

Kada ste sportaš visok gotovo dva metra, a quaterback Carolina Panthersa Cam Newton doista je gotovo toliki (196 cm), nije ugodno putovati desetak sati iz Pariza prema Sjedinjenim Američkim Državama u skučenoj poziciji.

Upravo je iz tog razloga Newton zamolio jednoga suputnika u zrakoplovu da zamjene mjesta, međutim kada pristojno upućena molba  nije pomogla, američki nogometaš posegnuo je za novčanikom kako si ishodio bolju pregovaračku poziciju.

Na njegovu žalost, ponuđenih 1,500 dolara (10 tisuća kuna) nije smekšalo gospodina u sjedalu s više prostora za noge, pa se Newton pokisao vratio na svoje mjesto.

Biste li se vi odrekli komocije u zamjenu za novac dostatan sasvim pristojna ljetovanja na Jadranu, to najbolje znate sami, ali na kraju možemo istaknuti da je većina korisnika Twittera ostala šokirana odlukom neumoljivog gospodina.

Neki su u šali istaknuli da bi za taj novac ostatak leta proveli i na podu, a situacija koju je mobitelom zabilježila Eli Edwards već je skupila preko četiri milijuna pregleda na toj društvenoj mreži.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar VinkoL
VinkoL
18:28 25.06.2019.

Još jedan biser "hrvatskog" novinarstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije