Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak u Njemačku

Sve je dogovoreno, Ivan Perišić može Niki Kovaču u Bayern!

Ivan Perišić i Niko Kovač
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/3
10.08.2019.
u 13:50

Prema zasad neslužbenim informacijama, Bayern će hrvatskog reprezentativca dovesti ne jednogodišnju posudbu za pet milijuna eura

Ivan Perišić nije otputovao s Interom u Valenciju na subotnju prijateljsku utakmicu protiv Šišmiša, a razlog je taj što ga od transfera u Bayern dijeli još samo liječnički pregled.

Klubovi su sve dogovorili, a prema za sada neslužbenim informacijama, Bayern će hrvatskog reprezentativca dovesti ne jednogodišnju posudbu za pet milijuna eura uz mogućnost otkupa ugovora za 25 milijuna.

Bayern se nadao da će ovoga ljeta dovesti Leroya Sanéa iz Manchester Cityja, međutim, hitronogi Nijemac je ozlijedio križne ligamente desnog koljena i taj je transfer propao.

S druge strane, Perišić je ispao iz kombinacija novog stratega Intera Antonija Contea. Najveći jaz stvorila je taktička postava u kojoj u sustavu s tri stopera klasična napadačka krila više neće biti potrebna.

Dakle, u formaciji 3-5-2 Perišić bi morao biti praktički lijevi bek (kao što je to bio slučaj na pripremama) ili klasični napadač, a bez obzira na izvjestan odlazak kontroverznog Maura Icardija, Perišić nije opcija ni za napadača budući da je Romelu Lukaku tek stigao na San Siro, dok bi to kroz koji dan trebao učiniti i Edin Džeko.
 
 

Komentara 11

DE
derin
13:55 10.08.2019.

Legendo, sretno!

JT
Jedan_tamo
14:31 10.08.2019.

Sve najbolje Ivane!!

VI
Višesla
14:55 10.08.2019.

Ma bravo! Sjajan transfer, iz ovoga izlazi sve dobro. Nadam se da bi Bayern, pojačavši se još malo, mogao ove godine konačno natrag u sam vrh europskog nogometa, a možda i do kakvog trofeja. Definitivno navijam za njih. Sretno, Ivane!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije