Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa gesta

Sve će platiti iz svog džepa: Bogataš pomaže liječnicima i medicinskima sestrama

Bolnica
Foto: DPA/Reuters
1/6
18.03.2020.
u 13:16

Ideja je stigla nakon sastanka s čelnicima NHS-a i upita Abramoviča čini li se ta gesta dobrom u ove dane kada je svaka pomoć dobrodošla

Roman Abramovič, jedan od najbogatijih Rusa i vlasnik londonskoga nogometnog kluba Chelseaja, otvorio je vrata svog luksuznog hotela smještenog uz stadion Stamford Bridge i stavio ga na raspolaganje djelatnicima Britanske nacionalne zdravstvene službe (NHS).

Abramovič je odlučio pokriti sve troškove njihova smještaja, a ideja je stigla nakon sastanka s čelnicima NHS-a i upita Abramoviča čini li se ta gesta dobrom u ove dane kada je svaka pomoć dobrodošla.

Budući da se hotel nalazi u neposrednoj blizini bolnice Westminster, pala je ideja da se stavi na raspolaganje liječnicima i medicinskim sestrama, i to iz razloga kako ne bi morali gubiti vrijeme putujući s kraja na kraj grada u ove dana kada su premoreni od posla.

Hotel će im svima biti na raspolaganju sljedeća dva mjeseca, a ako se u međuvremenu situacija vezana uz koronavirus ne smiri, Rus je potvrdio da je spreman produžiti to razdoblje. 

Naravno, hotel Millennium će moći koristiti i svi ostali zdravstveni djelatnici koji se nađu u sjeverozapadnom predjelu Londona, ali zasad nema predviđene karantene za oboljele od koronavirusa. 

>>> Pogledajte zašto je važno ostati kod kuće

Komentara 1

IS
istina12345
13:47 18.03.2020.

nije on bedasti. bolje to, nego da pretvore luksuzni hotel karantenu s obzirom na blizinu bolnice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije