Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barišić optimističan

''Sve će biti u redu, još imamo šanse za prolaz''

Mirko Barisic
Marko Lukunić/Pixsell
22.10.2010.
u 08:11

U svečanoj loži unatoč rezultatu vladao je pozitivan stav. ''Nula'' s Bruggeom nije obeshrabrila predsjednika Barišića.

Dinamov predsjednik Mirko Barišić bio je kratak:

– Sve će biti u redu, još imamo šanse za prolaz... Bilićev pomoćnik Nikola Jurčević ponudio je ovakav stav:

– Bila je to živahna i nervozna utakmica, šteta za promašeni jedanaesterac, jer ta tri boda plavima bi mnogo značila. No, budimo realni, ovaj je remi – realan!

Aljoša Asanović razmišlja slično:

– Igra je mogla biti bolja, a rezultat je realan, odraz viđenoga na terenu.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
08:22 22.10.2010.

Barišić: Još imamo šanse za prolaz, jer ako nas je Sanader ohrabrival da čemo u EU savez do 2007 a zna se kako smo završili onda se moramo i mi ohrabrivati, nadati i uvjeravati da možemo protiv tih EU momćadi...

OB
-obrisani-
08:26 22.10.2010.

za ogled Hrvati igrajo evropske lige, in domoljubne invalide Janezov videti vesla, da vožnja na hrvaški obali. da Janezov hendikepiranoti domoljubnih in ne vidi gola, saj kick iz dinamo, da lahko Slovenija igra z 6 igralcev

AN
Andreeejjj
14:08 22.10.2010.

Šta je ljudi vama? Ukoliko netko ovdje napiše korektnu i poštenu kritiku, vi ga obasipate minusima i kritikama!? Pa DINAMO je trebao jučer izgubiti tekmu, ako smo realni! Koliko je trebalo igračima Bruggeaq da dodju od svoga gola do Dinamovog? Samo u 3 poteza! Da, istina i tako se igra moderan nogomet i koji se igra u Europi i svijetu. Onda se čudimo, da nas nema 40 godina u Europi! Čuditi se mogu jedino takvi navijaći, koji se ne razumiju u nogomet! Onaj igrać Bruggea u šprintu je sam pretrčao 80 m a da ga dinamovci bez lopte nisu mogli zaustaviti, zar nije bilo tako? Ruki je tipičan igrač za kontre, znači za gostobvanja i ne znam, zašto Dinamo igra sa samo 1 špicem? Sve prave i najbolje momčadi svijeta igraju najmanje sa 2 špice...čak poneke i sa 3! Ali sa ovakvom igrom Dinamo ni ne zaslužuje proljeća u Europi, šta gopd VI željeli, na žalost! Ipak je to naša realnost. I zato je tako - neigranje na SP, sada borba za ulazak na EP, liga nam je loša, katastrofalna a mi očekujemo najbolje rezultate i uspjehe?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije