Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što kažete na ovo?

Svaki igrač Manchester Cityja morat će se iskupiti navijačima na dosad neviđen način

Manchester City
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
18.04.2019.
u 19:02

Manchester City u završnoj utakmici najstarijeg nogometnog natjecanja na svijetu na Webleyju čeka Watford

Sviđalo se to igračima Manchester Cityja ili ne, svaki će od njih morati platiti jedan autobus navijačima uoči finalnog dvoboja FA kupa. Drugim riječima, brojni će se sretnici 18. svibnja prema Londonu zaputiti besplatno budući da će na raspolaganju imati čak 26 vozila.

Informacija je potvrđena na klupskoj stranici, a službeno je navedeno da se igrači na taj način žele odužiti navijačima zbog njihove, citiramo, nevjerojatne podrške. 

Ako ćemo iskreno, s obzirom da je vijest objavljena dan nakon ispadanja u četvrtfinalu Lige prvaka od Tottenhama, gesta je zapravo osmišljena kao svojevrsna isprika, PR trik, no svakako govorimo o hvale vrijednom potezu čelnika kluba.

Podsjetimo, Manchester City u završnoj utakmici najstarijeg nogometnog natjecanja na svijetu na Webleyju čeka Watford.

Ključne riječi

Komentara 1

PR
prajdali100
20:49 18.04.2019.

Jedino titula prvaka Engleske može zacijeliti ovu ranu.Mislim da je City već upisao Kup kao gotovu stvar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije