Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wimbledon
Povratak na članak

Njegove suze obišle svijet: Pogledajte trenutak kada Marin više nije izdržao

Najbolji hrvatski tenisač zbog problema s velikim žuljem na lijevom stopalu u finalu Wimbledona nije mogao igrati najbolje protiv Švicarca Rogera Federera

Komentari 85

SO
SoloHan
19:35 16.07.2017.

Da je meni gledat finale u Wimbledonu, a kamo li igrat, svaka čast, nije sramota izgubit od Federera, sve i da je sve u redu.

VL
JM
ja-ma
20:12 16.07.2017.

Pa plakao je i Federer iz sveg grla kad je pobijedio.To je ok?On nije beba?Ili je dozvoljeno plakati kad pobijediš,a kad gubiš ne?Koliko samo sportaša plače kad izgubi....

VL
Avatar babas
babas
19:20 16.07.2017.

Odlicno je odigrao turnir. Protiv Federera ga nije islo,ali da bi se dobilo Federera treba se puno toga poklopiti. Bravo Marine!

VL
Avatar smile
smile
20:04 16.07.2017.

Svaka čast Marine! Sljedeće godine je opet Wimbeldon. Bit će prilika. Poooonosniii smo na tebe.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
23:28 16.07.2017.

Da je meni vidjeti manje kopaca po kontejnerima, manje suza deloziranih, manje suza bolesne kojima država ne želi obezbjediti lijekove jer su skupi, dok političari putuju na račun države gledati tenisača milijunasa koji porez plaća u Monaku.

VL
HL
HV_LAKI102
22:48 16.07.2017.

Veliki je uspjeh igrati u finalu ali brate danas si se obrukao i to pravo.Veci si za glavu od Ferera a serviras ko kakva tetka,kakvi zuljevi ,to ti maloj djeci mozez pricati.Samim ulaskom u finale imao si siguran Milion u dzepu i ti si se opet sa oprostenjem usrao,stalno si bio nervozan i zato si ispusio a zuljevi nisu razlog.Ja imam na obje noge kurije oci od radnih cipeletina i opet svaki dan idem na posao za pet tisuca kuna a ti u igri imas par miliona dolara i tebi smeta zulj, a na nogama ti naj kavalitetnije tenisice,da se ne lazemo,odrasli smo ljudi.

VL
MA
mario80
21:22 16.07.2017.

Sto je doso do finala,je vec veliki uspjeh ...!!!! Bravo

VL
PE
peugeot
22:30 16.07.2017.

Bilo kako bilo, Cilic bi morao u timu angazovati psihologa za mentalnu pripremu uoci meceva. Plakao je najvjerovatnije i zato jer je svjestan kakvu je priliku propustio, da godine idu, i da uopste nece lako ponovo dogurati do finala. Ostaju mu kao prepreka i slijedeceg Wimbledona "velika cetvorka", Kyrgios, Zverev, Querrey - lista je poduza... Tenis je to, pojedinacni sport.

VL
EX
Exar89
20:23 16.07.2017.

Super su mi komentari muškarčina ovdje kojima smeta što je plakao. Vi nikad nećete biti dio takvoga nečega, tako da ni ne možete razumjeti.

VL
Avatar AlPoS
AlPoS
22:57 16.07.2017.

Marine, svaka cast, tesko je doci tako blizu, a ostati bez titule, medutim ne odobravam nikada da kod nasih sportasa glavni uzrok poraza bude uvijek sudac ili ozljeda. Marine izgubiti u finalu od Rogera nije sramota, jednostavno je najveci i najbolji tenisac, a tebi ne treba opravdanje za poraz. Da smeta ok, ali da je to uzrok nije tocno, jednostavno je bolji. Cestitke na finalu i bit ce prilike jos Marine

VL
PE
peugeot
20:28 16.07.2017.

Neodgovorno je i prostacki ovako se ruzno i prostacki u nekim ovdje postovima odnositi prema Cilicu, tom zahvaljujuci njegovim roditeljima super odgojenom mladom covjeku koji je - a ne dogadja se to bas svaki dan ! - uspio dogurati doo finala najprestiznijeg teniskog turnira na svijetu Wimbledona. No, neke mi stvari iz ovog meca nisu jasne. Zasto je i zbog cega Cilic dobio plikove na lijevoj nozi (upravo vidjeh fotografiju u "Slobodnoj Dalmaciji") zbog kojih se nije mogao slobodno kretati i trcati u borbi za poene? U kakvim to 'teniskama' Cilic igra? Je li to marka "Fila" i da li je istina da su ove teniske poznate kao tvrde odnosno lose i kao razlog stvaranja 'plikova" na tabanima? Da li je Cilic u zaru igre i u mislima kako da najbolje igra da bi pobijedio starog teniskog lisca Federera posve zaboravio na prevenciju i njegovanje znojnog stopala blagovremenim mijenjanjem carapa i posipanjem tabana bijelim prahom - medicinskim 'talkom' ? Ako o tom vrlo vaznom detalju iz igracke higijene nije dovoljno vodio racuna sasvim je blizu uma da je sam sebe onesposobio da igra punom snagom i da na kraju izadje kao pobjednik ovog teniskog dvoboja. A ako je plikove "fasovao" u prethodnom mecu sa Querry-jem zar nije bilo vremena i (medicinske) mogucnosti da se ti plikovi saniraju i da udje "fit" u mec sa Federerom (36)? Ruku na srce, i pored Federerovih dokazanih teniskih kvaliteta mogao ga je dobiti zahvaljujuci servisu i umorivsi ga dugim izmjenama udaraca .

VL
PA
Pajkoslava2
19:28 16.07.2017.

Bravo Marine! Bit će još prilika. Tvoje vrijeme tek dolazi.

VL
SO
Somelier
07:19 17.07.2017.

Barem je bio Hrvat do jućer a sada je opet samo Hercegovac.

VL
PI
piroćanac
22:10 16.07.2017.

Svaka ti čast Marine!

VL
BI
billynik
21:59 16.07.2017.

Marin je odlično odigrao turnir protiv Federera nije imao šanse pogotovo ne sa takvim prvim servisom, nije sramota izgubiti od najboljeg igrača u povijesti tenisa zato ne kužim čemu sada ovo izvlačenje na povredu, žuljeve, čemu glumatanje ko' Đoković.

VL
CA
Cafa
13:49 17.07.2017.

Netko može s uništenim ramenom, netko ne može sa žuljem.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:37 17.07.2017.

strašno, sa ovakvim žuljem igrati, trebao je uzeti bolovanje.... eto, naši radnici koji imaju žuljeve, i rade za 2.300 kuna mjesečno, uopće ne plaču niti se nakon šihta jadaju lokalnim novinarima radi žuljeva i rana pod kojima su radili. strašno je to, tolki napor, tolka žrtva... ali ok je netko primijetio, do jučer hrvat, a sad samo međugorac, hercegovaca, bosanac... jesmo šaka jada, to je za svisnuti. ajmo sad plakati jer jedan mladi nogometaš ne želi igrati za našu repku, već za bosansku...

VL
CA
Cafa
13:44 17.07.2017.

Papak. Ni u ženskom tenisu ne plaču tijekom meča. Nije on plakao od žuljeva nego od nemoći, što je puno gore.

VL
DA
danijelrukavina4
10:31 17.07.2017.

Čilić, glavu gore. I veliki Roger Federer, iako je pobijedio, ti se poklonio. Iz njegovog izlaganja se vidjelo da je shvatio da zbog žulja nisi mogao odigrati normalno. Velik igrač i čovjek.

VL
DU
Deleted user
00:33 17.07.2017.

Uvenio Marin ko dobro jutro u podne

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.