Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADALI SLOVAČKU

Sušićevi zmajevi stigli na korak do plasmana na SP!

'06.02.2013., Stozice, Slovenija - Prijateljska utakmica reprezentacija Slovenije i Bosne i Hercegovine. Safet Susic. Photo: Sasa Despot/Zurnal24/PIXSELL'
Saša Despot/Žurnal24/PIXSELL
10.09.2013.
u 23:20

- Treba nam još šest bodova i moramo biti ozbiljni protiv Lihtenštajna i Latvije. Ako njih ne možemo dobiti, onda ne trebamo ići na Svjetsko prvenstvo - rekao je izbornik Sušić nakon velike pobjede.

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u jednoj od ključnih utakmica za odlazak na Svjetsko prvenstvo je pobijedila Slovačku u Žilini s 2:1. Izabranici Safeta Sušića okrenuli su utakmicu nakon što su gubili 1:0 i stigli na korak od odlaska u Brazil.

Slovaci su poveli preko Marika Hamšika pred kraj prvog dijela. No, u nastavku je Bosna i Hercegovina na krilima više od pet tisuća svojih navijača uspjela zabiti dva pogotka i revanširati se Slovacima za poraz na Bilinom Polju.

U 71. minuti je Ermin Bičakčić pogodio za izjednačenje, da bi sedam minuta kasnije Izet Hajrović prvim pogotkom za reprezentaciju osigurao pobjedu zmajevima.

- Treba nam još šest bodova i moramo biti ozbiljni protiv Lihtenštajna i Latvije. Ako njih ne možemo dobiti, onda ne trebamo ići na Svjetsko prvenstvo - rekao je izbornik Sušić nakon velike pobjede.

>> Belgija pobijedila kod Škotske, BiH poražena kod Slovačke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije