Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zarade sportaša Najplaćeniji bejzbolaši i boksači, najmanje u džep pospremaju kuglačice
Povratak na članak

Surfer zarađuje više od Kostelića, a bejzbolaš i boksač od Ronalda

Surfer zarađuje točno 13 puta više od najbolje kuglačice na svijetu, a do novca se može i jahanjem bika ili bacanjem pikada

Komentari 5

Avatar billybull
billybull
12:59 09.05.2011.

bomba, nemas pojma...gotovo jednaku placu kao i a-rod ima derek jeter iz istog kluba...mozda koji milion manje...zatim alex teixiera, iz istog kluba (njihov klub, new york yankees, je bogat, ali nije najbogatiji)....pa za njima jos 15-ak igraca od kojih doslovce nitko ne igra za manje od milion dolara po sezoni....nadalje, u hfl-u ima klubova s 15-ak igraca koji \"delaju\" 10-ak miliona godisnje....nadalje, nabrojao si par bogatih klubova, no medu njih svrstao i ispodprosjecne manchester citty i pogotovo tottenham...kaj ti je to trebalo....no u pravu si da je napisan samo po jedan predstavnik iz svakog sporta...inace bi medu prvih 100 bio mozda jedan nogometas....

VL
CR
cromark
22:05 22.04.2011.

Bitno je napomenuti da oni koji su najmanje društveno korisni najviše zarađuju.

VL
BO
bomba
21:41 22.04.2011.

Uzeli su po jednog iz svakog sporta. Ronaldo zaradi toliko i saberite koliko zarade njegove kolege u Realu, a isto tako saberite sve plaće iz bejzbol kluba odakle dolazi najplačeniji igrač. Ja mislim da real izdvoji više na plaće od tog bejzbol kluba. A gdje je Barca, Man. 1 i 2, Arsenal, Livepool, tontenham, Valencia, Bayern, Milan, Inter, Juve, Chelsea, i mnogi drugi. Nogomet je sport broj 1 u svijetu i u tom se sporzu okrene najviše novca zbog masovnosti igrača i klubova. Ne ponižavam druge sportove ali nije mjerilo ako se samo pojedinac izvuče iz jednog sporta i po njemu ocjenjuje plačenost igrača. Analiza je bez veze i površinska, zo može svatko napraviti bez poznavanja materije.

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
04:27 23.04.2011.

koliko tek zaradjuje kontroverzni poduzetnik ..

VL
IN
intersanctum
06:28 23.04.2011.

bomba nemas pojma

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.