Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVAK SE OPORAVLJA

Supruga objavila emotivno pismo uoči Schumacherova 50. rođendana

Corinna Schumacher
Foto: DPA/Pixsell
02.01.2019.
u 11:36

– Jako smo sretni što će Michael sutra s vama proslaviti 50. rođendan i hvala vam od srca što to možemo napraviti zajedno. Budite sigurni da je u najboljim mogućim rukama i da činimo sve što je moguće da mu pomognemo.

Michael Schumacher sutra će napuniti 50. godina pa je njegova supruga Corinna navijačima poslala priopćenje. Schumijeva supruga nije otkrila kakvo je zdravstveno stanje sedmerostrukog svjetskog prvaka koji je prije pet godina teško stradao na skijanju u francuskim Alpama glavom udarivši o stijenu. No, emotivno je poručila:

– Jako smo sretni što će Michael sutra s vama proslaviti 50. rođendan i hvala vam od srca što to možemo napraviti zajedno. Budite sigurni da je u najboljim mogućim rukama i da činimo sve što je moguće da mu pomognemo. Molim vas za razumijevanje što ovako osjetljive teme poput zdravlja držimo u privatnosti, to su bile i Michaelove želje. Hvala vam mnogo za prijateljstvo i želimo vam zdravu i sretnu 2019. godinu.

Zanimljivo i da je Schumacherova obitelj lansirala i službenu mobilnu aplikaciju na kojoj se može doznati sve o karijeri velikog automobilističkog prvaka.

>> Pogledajte i kako je izgledala karijera još jednog prvaka, Luke Modrića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije