Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Da se doslovno zalediš

Supruga hrvatskog košarkaša o nama nezamislivom: Dobro je, živi smo

Matea Zubčić Andrić
Foto: instagram.com/matea.zubcic.andric
1/2
29.12.2019.
u 15:05

Krasnojarsk je inače treći po veličini ruski grad u Sibiru, te u njemu još uvijek nije tako strašno kao u nekim drugim mjestima u toj regiji

Matea Zubčić Andrić, supruga hrvatskog košarkaša Tomislava Zubčića, otkrila je u subotu navečer na svom profilu da je oko devet sati u tom sibirskom gradu minus otišao ispod 32 stupnja uz vjetar od tri kilometra na sat!

Objavu je potpisala rečenicom "sve je u redu, živi smo", ali dobra vijest po sve tamošnje stanovnike kaže da će narednih dana zatopliti, odnosno da će se negdje iza Silvestrova barem nakratko 'celzijevci' popeti do nule.

Krasnojarsk je inače treći po veličini ruski grad u Sibiru, te u njemu još uvijek nije tako strašno kao u nekim drugim mjestima u toj regiji.

Primjerice, u dalekoistočnom dijelu Sibira može i puno gore, pa tako podsjećamo da je u siječnju 2018. godine svijet obišla vijesti da je u selu Ojmjakon zabilježena temperatura od -62 °C!

Tomislav Zubčić danas nastupa za Enisej, te sa svojim klubom sasvim solidno stoji u Prvoj ruskoj ligi. Momčad je trenutačno četvrta sa šest pobjeda i četiri poraza, a u zadnjem je nastupu svladala Uniks iz Kazanja rezultatom 95:93 (27. prosinca).

Zubčić je tu utakmicu okončao s 12 koševa, sedam skokova i dvije asistencije, a vrijedi podsjetiti i da ne neki dan na svom profilu na Instagramu objavio radosnu vijest. Supruga Matea je, naime, trudna.

Foto: instagram.com/matea.zubcic.andric
 

Komentara 3

NN
nista_ne_znam
17:40 29.12.2019.

Dakle vijest je da je u Sibiru -32 stupnjeva?

MI
Milas
16:36 29.12.2019.

Krasnojarsk, rodni grad Dmitrija Hvorostovskog.

CH
chemica
15:30 29.12.2019.

Reka san ja da je to globalno zatopljenje i klimatske promjene najobičnija prevara onijeh gretena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije