Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S punim pravom

Supruga Dinamovog nogometaša izvrijeđala djevojku koja je zgrozila svijet glupošću

Lejla Hajrović
Foto: instagram.com/leylahajrovic
18.03.2020.
u 09:01

Stvar je otišla toliko daleko da je Meghan McCain, kći američkog senatora Johna McCaina, zatražila zatvorsku kaznu za djevojku

Lejla Hajrović, supruga Dinamova nogometaša Izeta Hajrovića, s punim je pravom izvrijeđala djevojku koja je ovih dana pokušala na sebe skrenuti pažnju na vjerojatno najgori mogući način.

Naime, izvjesna Ava Louise iz New Jerseyja, 22-godišnjakinja očajnički željna slave na društvenim mrežama, objavila je video kako liže WC školjku u zrakoplovu i potiče druge da se povedu njezinim primjerom.

Svoju glupost je nazvala "izazovom koronavirusa", a stvar je otišla toliko daleko da je Meghan McCain, kći američkog senatora Johna McCaina, zatražila zatvorsku kaznu.

Srećom, za njezinim se primjerom nitko nije poveo, a Lejla Hajrović je u svom kratkom osvrtu djevojci poručila da je 'retardirana'. Uz to je dodala da i nije baš neka ljepotica budući da McCain samu sebe naziva modelom.

Začudo, sporni video je još uvijek 'živ' na društvenim mrežama, a hoće li doista Louise odvesti u zatvor zbog nagovaranja ljudi, osobito djece koja prate sve te internetske izazove, da ugrožavaju vlastito zdravlje, vidjet ćemo.

Objava Lejle Hajrović

Foto: instagram.com/leylahajrovic

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije