Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE SHVATIO

Supruga Bayernove zvijezde napala Niku Kovača!

Niko Kovač
Foto: Andreas Gebert/REUTERS/PIXSELL
1/9
03.11.2018.
u 20:48

- Nemamo tu što razjašnjavati, pa nije to pisao Thomas - rekao je Kovač.

Bayern kojega vodi Niko Kovač danas je opet razočarao nakon što je u 10. kolu Bundeslige kod kuće odigrao 1:1 s Freiburgom. Bavarci sada nakon 10 kola imaju šest pobjeda, dva poraza i dva remija te ima vodeća Borussia Dortmund bježi četiri boda.

Bivši hrvatski izbornik danas je opet izostavio Thomasa Müllera iz početne postave iako je Nijemac proteklih godina bio standardan član udarnih 11. Müller je ušao u 70. minuti što je razbjesnilo njegovu suprugu.

- Trebalo mu je više od 70 minuta da shvati i uvede ga - napisala je gospođa Müller na Instagramu uz fotografiju kako Kovač daje upute njenom suprugu. Tu je objavu kasnije izbrisala, no njemački novinari su zabilježili poruku.

- Bilo je to iz emocije. Ne mislim da je bilo super, ali voli me, što bih ja trebao napraviti? - rekao je Müller o toj situaciji, a o svemu se oglasio i Kovač.

- Nemamo tu što razjašnjavati, pa nije to pisao Thomas.

>> Pogledajte redove za utakmicu Dinama

Ključne riječi

Komentara 1

JA
JanezIQ45
09:04 04.11.2018.

Njemu treba 70 minuta da nesto shvati a njoj budaletini dvije godine da njezin muz nije vise za ozbiljan nogomet!Pa ni u reprezentaciji Njemacke koja trenutno igra ocajno nije vise standardan!Kraj price!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije