Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UEFA

Superkup u Budimpešti ipak pred gledateljima

Aleksander Čeferin
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
25.08.2020.
u 19:04

Na utakmici 24. rujna na stadionu Puškaš Arena u Budimpešti bit će dopušten ulaz za 30 posto kapaciteta stadiona, što znači da bi na tom novom stadionu nazočilo oko 20.000 gledatelja

Utakmica UEFA Superkupa između Bayerna i Seville u Budimpešti ipak će se igrati pred ograničenim brojem gledatelja, priopćila je UEFA.

Na utakmici 24. rujna na stadionu Puškaš Arena u Budimpešti bit će dopušten ulaz za 30 posto kapaciteta stadiona, što znači da bi na tom novom stadionu nazočilo oko 20.000 gledatelja.

Za pokal Superkupa igrat će europski prvak Bayern i osvajač Europske lige Sevilla.

Iz UEFE navode da će se sve ostale utakmice pod njenom ingerencijom i dalje igrati bez gledatelja.

"Važno je da se nogomet vratio u ovim teškim vremenima, iako su utakmice bez gledatelja oduzele dio emocija i dušu. Zato smo u suradnji s Mađarima voljni napraviti eksperiment i na Superkupu vratiti barem dio gledatelja", kazao je predsjednik UEFE Aleksander Čeferin.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije