Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi iz Juventusa?

Super Mario se ne uklapa u Sarrijeve planove, Mandžo na meti velikana

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
04.07.2019.
u 09:56

Mandžukić, Matuidi i Khedira bili su miljenici Sarrijeva prethodnika Massimiliana Allegrija, ali se sada ne uklapaju u planove novog trener, piše Gazzetta dello Sport

Budućnost Marija Mandžukića u Juventusu je vrlo neizvjesna. Dolaskom Maurizija Sarrija na klupu Stare dame status 33-godišnjeg bivšeg hrvatskog reprezentativca je poljuljana, jer će teško izboriti mjesto u napadu uz Cristiana Ronalda. 

Konkurencija je postala vrlo oštra - Paulo Dybala, Moise Kean i povratnik Gonzalo Higuain.

>> Pogledajte video: Mandžukić i Ronaldo ubojiti tandem

Mandžukić, Matuidi i Khedira bili su miljenici Sarrijeva prethodnika Massimiliana Allegrija, ali se sada ne uklapaju u planove novog trener, piše Gazzetta dello Sport.

Maurizio Sarri nedavno je razgovarao s Cristianom Ronaldom te mu rekao kako će biti središnji napadač u sustavu 4-3-3.

Mandžukić tako može biti jedino u pričuvi jer novi trener nema namjeru Mariju davati minute na lijevoj špici. Trener Allegri često mu je znao namijeniti baš tu ulogu.

Higuain se vraća s posudbe u Chelseaju, ali Sarri će se vjerojatno pokušati riješiti argentinskog napadača.

Talijanski mediji ističu kako je Mandžukiću najbolje da si pronađe novi klub.

Za bivšeg vatrenog zanimanje je pokazala dortmundska Borussija, a hrvatski napadač možda ne bi imao i ništa protiv jer su mu dani u Bundesligi sigurno ostali u lijepom sjećanju. Super Mario je u dvije sezone u Wolfsburgu i dvije u Bayernu zabio 68 golova.

>> Pogledajte galeriju: 'Često je ozlijeđen jer se seksamo sedam do deset puta tjedno'

Mario Mandžukić
1/12
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije