Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI STANDARDI

Sunset Sports Media Festival u Zadru spoj je sporta i turizma, dolaze najveće zvijezde

Foto: Promo
1/2
28.04.2022.
u 12:45

– U Zadar će doći poznati svjetski golman Peter Schmeichel, Steven Espinoza, zvijezde MVP Super Bowla, Pete Radović, predsjednik uprave AMG-a... Imat ćemo reprezentaciju izvrsnih sugovornika – rekao je Kovaček

Sunset Sports Media Festival održat će se od 9. do 11.lipnja u Zadru. Riječ je o projektu koji postavlja nove standarde u organizaciji sportskih poslovnih događanja i, kako su naveli organizatori, o spoju globalne sportske i medijske industrije, odnosno poslovnom događaju koji okuplja najveće profesionalce u svijetu sporta. Organizatori su na konferenciji za novinare najavili da će u programu festivala sudjelovati neke od najvećih svjetskih sportskih legendi, sportski manageri i rukovoditelji, stručnjaci iz medija, PR-a i marketinga svih zemalja regije i svijeta...

Tko sve dolazi i kakav se program očekuje na prvom izdanju Sunset Sports Media Festivala, istaknuli su Boris Kovaček iz Pepermint agencije, Mario Paleka, direktor TZ-a grada Zadra te Branko Dukić, gradonačelnik Grada Zadra.

Foto: Arena Hospitality Group

– Sunset Sports Media Festival osnažuje dva područja u kojima je Hrvatska najbolja i po kojima je prepoznatljiva – sport i turizam. Zadar smo izabrali jer je ovdje spoj sporta i turizma. Sport je jedini sadržaj koji možete pratiti uživo i jedan je od najbitnijih dijelova medija. Program smo osmisli da privučemo najviše medija. Prvi put igrač bejzbola imao je nedavno i mikrofon i slušalicu, što prije nije bilo moguće, a sad je moguće imati i kontakt u sekundi. Doći će predstavnici serie A talijanske lige, svi žele dobiti oglašivače. U Zadar će doći poznati svjetski golman Peter Schmeichel, Steven Espinoza, zvijezde MVP Super Bowla, Pete Radović, predsjednik uprave AMG-a... Imat ćemo reprezentaciju izvrsnih sugovornika – rekao je Boris Kovaček.

Mario Paleka, direktor TZ-a Zadra, istaknuo je da je cilj da festivala da bude okidač još bolje promocije Zadra kao turističke destinacije.

Branko Dukić, gradonačelnik Zadra, rekao je da Zadar godinama ulaže u sportsku infrastrukturu.

– Mi vidimo veliku priliku u sportskom turizmu i šire od Hrvatske. Ovom prigodom otvaraju se i širi vidici, pa očekujemo da budemo prepoznati kao mjesto okupljanja svake godine i da vidimo napredak Zadra kad je riječ o sportu i turizmu. Imena koja će doći znače mnogo za nas i našu promociju – rekao je zadarski gradonačelnik Branko Dukić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije