Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI VEČERNJI PRESSING
Povratak na članak

Šuker Štimcu otkrio zašto se nikad neće odreći Mamića

- Kada smo neki dan bili s Kinezima i potpisali s njima ugovor, čudili su se kako s tako malim budžetom od 30 milijuna eura možemo, a oni imaju neograničen budžet, a ne mogu se ni kvalificirati na SP

Komentari 40

LP
ljerka.p2911
15:27 24.08.2018.

Bravo Šukeru, istinski se Hrvati i navijači i nogometaši nikada niti neće odreć Maminja, jer je on Atlas koji je na svojim plećima iznio puno zoga dobroga za HR nogomet, naravno uz još svu silu zaljubljenika i u nogomet i u Hrvatsku! Mi Hrvati!!

VL
IJ
ijurin
15:27 24.08.2018.

Živio Šiker,živio Mamič!

VL
MA
Marsijanac
22:11 24.08.2018.

Puna podrska najboljem menadjeru na ovim prostorima gospodinu Zdravku Mamicu i najboljem predsjedniku HNS Davotu Sukeru. Legende su to htvatskog nogometa. I tko hebe sto traktorasi i komunisti misle.

VL
NO
Norway
18:01 24.08.2018.

Jovanovića u zatvor, a ne Mamića

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
15:27 24.08.2018.

Kaj je naslov složio Jovanović glavom i bradom

VL
FR
Frapin
17:31 24.08.2018.

Viva Maminjo!!!!!!

VL
AG
Agricola
16:39 24.08.2018.

Kao prvo, nije "budžet" nego je proračun, i kao drugo, što će Kinezima proačun kad ne znaju igrati? Možemo mi sad u stolni tenis ubrizgati ne znam kakve novce, i opet nećemo moći pobjediti kineze. Tako ni njima sva silaila novaca ne može pomoći da budu bolji od nas u nogometu.

VL
SP
spremni0
16:49 24.08.2018.

Ni ja se nikad nebi odrekao Maminja, ljudina, stručnjak i prije svega čovjek

VL
IL
ilijan
13:55 25.08.2018.

Šuker je jedan od najvećih svijetlih športaše i nogometaša. Ko njega blati nema pojma ili je lud.

VL
OK
OKTOPOD
22:00 24.08.2018.

Čovjek je sportaš od koljevke pa do groba. Dok se još nije rodio roditelji mu spremaju i opremaju sobu , ne samo da vjšaju slike, postavljaju krevetić već i neke igračke , koje će on već sutra , čim progleda,eda, rućicama pokušati dodirivati. Od tih prvih dana kad će nastojati dohvatiti šuškalicu, a da i ne zna, još dugo niti neće znati, da ta igračka ima gabarite lopte - loptice, koja će većini muškiča , pa i curicama biti vjeran drug , prijatelj , onaj uz kojega će se znati zabaviti, družiti, a , istina je i znojiti. No to za mnoge od njih neće biti muka , pokora , već zabava koju će toliko zavoljeti, neki da će im i profesija, možda, biti.Kad bi nogomet, danas vrhunski , usporedio bilo s kojim poslom ne bih ga mogao usporediti sa ničim onim što nam pruža bilo koja profesija. jer ako sam na vrhuncu zadovoljstva, sreče kad naša reprezentacija dobija, kad Hajduk dobija, onda mi nitko ne treba tumačiti o negativnostima koje se u tom sportu javljaju. Jesmoli se upitali, ikad: zašto toliko kritikujemo sport, nogomet i sve one koji u tom sportu rade? Nismo . A morali bi , jer u mnogim profesijame , a ne samo u nogometu ima bezbroj problema. Istina nigdje se toliko žući ne prolije koliko u spprtu. I opet u nogometu-I opet samo zato što ga volimo od koljevke pa do groba . Što svaki odrasli Hrvat zna mnoge sastave hrvatskih reprenzetacija i klubova. Zna nacrtati akcije postignutih golova i tko ih je i na kojoj utakmici postigao.fr

VL
OK
OKTOPOD
17:03 25.08.2018.

A poćelo je od vremena prije nove ere. Artefakt pronadjen u Saloni kaže da su još rimske legije , vračajući se s ratišta na Bliskom istoku , u predahu marša ,znale baciti na male branke baš tu. , Da jee sve do današnjega vremena lopta bila okrugla. Čime i kako su joj legionari dali okruglu geometriju mogu samo zamišljati. No da smo i mi, djeca u mom kraju zadržali tu istu geometriju istina je. Šutirajući je, sirotinjsku kakva je bila, napravljena od nekakve stare babine čarape u kojoj smo natrpali svega i svačega : starih krpa najviše, nešto slame otpadaka od šivanja , konaca i končića , krpa od iznošenih kaputa i ženskih sukanja. Lijepa je to bila igračka za one koji su je prvih nekoliko dana šutirali po nekakvom improviziranom dječjem igralištu. Ali , već sutra ta ista lopta koja se više nije mogla zvati loptom davala nam je samo probleme: onako mokra, jer nama je more bilo blizu, svaki udarac u glavu mogao je biti tragičan. A šutitajući je onaku nalik na mješinu, bila je opasnost za naše palčeve, a udarac u trbuh oduzimao nam je dah. A najteža kazna nam je bila ako nas je majka dohvatila kad bi joj za tu našu igru upotrijebili nekakvu krpu ili čarapu koju je još mogla koristiti. Gledajući iz današnje perspektive na nogomet netreba se čuditi umješanosti svakoga pojedinca u društvu ,njegovo razumijevanje nogometa , koje nije malo, kritike koje takovi, nikad iz zlobe, već uvijek iz ljubavi prema igri i igri svojih klubova, svoje reprenzetacije upučuju. fr.

VL
HE
herojulice
16:23 24.08.2018.

U pravu si Šuki, treba više travnjaka i svega, pa odriješi "kesu" onda. Dosta je toga od novaca poreznih obveznika.

VL
CH
che99
15:47 24.08.2018.

kakva priglupa, neelokventna glavata želva.... sramota

VL
UJ
ujo41
15:52 24.08.2018.

krimimalci kukavice

VL
RZ
Rocky.Zg
16:32 24.08.2018.

Lopov neće protiv lopova

VL
BI
binki
15:27 24.08.2018.

Pa normalno lopov štiti lopinu.

VL
NA
narod1
15:42 24.08.2018.

Neće se odreć jer su svi Hercegovci. Neće svoj na svoga. A što misle o Hrvatskoj najbolje je pokazao Mamić koji se skriva od hrvatskog pravosuđa u hercegovini, a ovi ga podržavaju. nevjerojatno tko nama vlada

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.