Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u svom svijetu

Šuker se šalio?! "Ozračje je bilo spektakularno"

'19.07.2012., Poljud, Split - Europska liga, 2. pretkolo, Hajduk - Skonto. Predsjednik HNS-a Davor Suker.  Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
15.08.2012.
u 23:34

Najveće ovacije sumorne poljudske večeri bili su naši olimpijci, u poluvremenu su burno pozdravljene sestre Lucija i Ana Zaninović te Josip Pavić, koji su publici bacali lopte.

To je bio jedini svijetli trenutak navijačkog djela što se tiče Poljuda. Deset tisuća gledatelja, to je premalo, ozračje je bilo komorno, ružno... No, sve je to drugačije vidio predsjednik HNS-a Davor Šuker.

– Ozračje je bilo odlično, spektakularno – rekao je Šuker.

Valjda se šalio. Ili je bio na nekoj drugoj utakmici. Ni njemu, kao ni Štimcu, premijera baš nije dobro sjela.

– Bila je to prijateljska utakmica u kojoj nas je Švicarska nadigrala, to je to. Prekrasna večer što se tiče 100 godina hrvatskog nogometa, hvala Splitu, hvala Poljudu. Eto, toliko – kazao je Šuker.

Je li vas razočarala posjeta?

– Toliko – reče Šuker i okrene se španjolskom novinaru riječima "amigo..."

Komentara 26

Avatar nekakav
nekakav
07:15 16.08.2012.

prema pokazanoj igri i rezultatu, ozračje je bilo fenomenalno! ajte ljudi, pa zar zbilja očekujete od naše reprezentacije neke rezultate? zar smo u ukrajini ove godine pokazali nešto? nismo. mi smo na fifinoj ljestvici previsoko, nezalsuženo. smao radi tih velikih koeficijenata imamo sreću se lakše provući do natjecanja. ali razlika u tim bodovima nije tako velika. mi možemo slijedeće godine pasti na 25.-to mjesto! sa štimcem i još nešto niže.

TI
tintilinic100
07:48 16.08.2012.

Da ste u njegovoj koži, što bi vi izjavili za novinare???? Da li možda isto??? To što nekoga ne volite ne dozvoljava vam da ga blatite. Čovjek samo radi svoj posao, i više od svih zaslužuje da bude na mjestu na kojem sada sjedi.

KA
kajinx
23:59 15.08.2012.

Ako i on bježi od stvarnosti kako je pokazao, jao si ga nama i našem nogometu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije