Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gaf u SAD-u

Šuker se osramotio: Ne zna kako se zove igrač koji je stradao u najvećoj tragediji HNL-a

Šuker - Ćustić
Foto: Pixsell
1/5
11.04.2017.
u 14:55

- Želimo igrati u Zadru da pomognemo zajednici, ljudima i klubu. Znate da je tamo jedan igrač poginuo, da, Ćosić. Želimo mu odati počast - rekao je Šuker.

Predsjednik HNS-a, Davor Šuker, tijekom boravka u SAD-u gdje dogovora sve vezano za prijateljsku utakmicu Hrvatske i Meksika, razgovarao je s novinarom CroatianSportsa i pritom mu se dogodio prilično veliki gaf.

Naime, govoreći o tome kako bi volio da naša reprezentacija odigra utakmicu i na zadarskim Stanovima pogrešno je izgovorio prezime Hrvoja Ćustića, tragično preminulog igrača Zadra.

- Želimo igrati u Zadru da pomognemo zajednici, ljudima i klubu. Znate da je tamo jedan igrač poginuo, da, Ćosić. Želimo mu odati počast - rekao je Šuker.

Njegov gaf posebno čudi i zbog toga što je ove godine bio u Zadru na devetoj obljetnici Ćustićeve smrti, najveće tragedije u povijesti HNL-a.

 

Predsjednik HNS-a još je izrazio oduševljenje što će Hrvatska igrati u Los Angelesu.

-  Već dugo pregovaramo s američkim kompanijama da Hrvatska odigra jednu veliku utakmicu ovdje. Jako sam ponosan što sam ovdje i ponosan sam što ćemo igrati ovdje. I sponzori su ponosni. Nike je ponosan zbog nas i Adidas je ponosan zbog Meksika. Kada vidim američke stadione koji su fantastični, uvijek sam govorio sebi da ovdje moramo igrati, makar i pod okriljem Fife - rekao je Šuker.

>>Šuker: Nike je ponosan zbog Hrvatske, vjerujmo izborniku! Čačić otkrio što treba Hrvatskoj za svjetski naslov

>>Šuker nije krivac: Hrvatska je bila prisiljena igrati utakmicu s Estonijom, evo zbog čega!

Komentara 22

ZA
zanaše1
17:31 11.04.2017.

Ma ajde novinarčiću da ti je dal 100 EUR-a napisal bi da ja genijalac,največi svih vremena i sl.pridjeve,kak ti nije neugodno.

KA
Karloho
16:37 11.04.2017.

Jad i bijeda,dezurni pljuvaci su uvijek budni,a novinar bi mogao objasniti sto je to "prilično veliki gaf",da li onda ima i prilicno malih gafova....

ZA
zanaše1
17:21 11.04.2017.

I kaj je tu problem? Orjunaši samo čekaju u zasjedi.E partizani izašli ste iz šume al šuma iz vas nije na žalost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije