Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJE ZA EURO

Šuker štiti igrače pri raspodjeli prigoda od Eura

Davor Šuker
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/9
09.12.2019.
u 16:19

Predsjednik HNS-a Davor Šuker predlaže da se prije podjele prihoda od igračkog dijela ne odbijaju troškovi koje će savez imati zbog priprema i putovanja. O tome će se sutra očitovati IO.

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza sutra bi trebao donijeti odluku o podjeli prihoda za plasman na Europsko prvenstvo 2020.

Prihod za plasman na Euro dijeli se u omjeru 55:45 u korist saveza, a prihod od rezultata koji se ostvari na turniru u omjeru 50:50.

Međutim, predsjednik HNS-a Davor Šuker predlaže da se prije podjele prihoda od igračkog dijela ne odbijaju troškovi koje će savez imati zbog priprema i putovanja. O tome će se sutra očitovati IO.

Ne prođe li Šukerov prijedlog, iznos koji bi se dijelio među igračima bio bi manji od onoga koji bi je ostvaren plasmanom

>> Pogledajte što je Zlatko Dalić rekao nakon plasmana na Euro

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije