Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠUKER NA SAN SIRU

Šuker: Prave zvijezde ne osjećaju pritisak

Davor Šuker
Marko Lukunić
04.11.2009.
u 12:01

Na tribinama San Sira u utorak navečer, na ogledu 4. kola skupine C Lige prvaka između Milana i Real Madrida (1-1), našao se i hrvatski legendarni nogometaš Davor Šuker.

Proslavljeni strijelac hrvatske reprezentacije, ali i svojih klubova (Osijeka, Dinama, Seville, Real Madrida...), bio je sukomentator TVE1, a prije toga je gostovao na službenoj internetskoj stranici madridskog kluba.

Najviše pažnje je posvetio najavi tog ogleda, ali je uz to dao još neke osvrte.

Jedno od pitanja bilo je koliko će teško Brazilac Kaka podnijeti pritisak igranja na "svom" stadionu, u "krivom", Realovu dresu.

- Ma kakav pritisak, ljudi moji! Ja sam uvijek najbolje igrao protiv Barcelone ili drugih jakih klubova. Najljepša moguća stvar u nogometu su velike, važne, ugledne utakmice. Tamo demonstrirate ono što znate, tamo nema skrivanja. Kaka također nije takav, on se ne skriva kada zagusti. Uostalom, oni uistinu najbolji nogometaši su najbolji kada je najvažnije, pritisak je banalna stvar.

Dotaknuo se Šuker kratko i Argentinca Gonzala Higuaina, čovjeka koji bi trebao biti zadužen za pogotke u Realu.

- Gledao sam ga u Zürichu, u meču Lige prvaka. Ono što mu treba jest vjera suigrača. Napadača drugi moraju gurati u prilike i vjerovati mu. Isto tako, on se mora oduživati svemu i svakome pogotkom u svakoj utakmici, ako je to ikako moguće. To je pravi strijelac.

Podsjetimo da je Šuker u Realu igrao od 1996. do 1999. godine, a u 86 utakmica u Primeri postigao je 38 pogodaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije