Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U MOSKVI

Šuker i Boban u zagrljaju, a Hrvatsku predstavljao nepravomoćno osuđeni Vrbanović

Šuker i Boban
Foto: Robert Belosevic/PIXSELL
13.06.2018.
u 23:46

U Moskvi je na sastanku Fife kao predstavnik HNS-a bio i Damir Vrbanović.

Dva ponajbolja hrvatska nogometaša u povijesti, Zvonimir Boban i Davor Šuker, susreli su se u Rusiji, na kongresu Fife u Moskvi, te se srdačno pozdravili, kao u najbolje dane kada su zajedno igrali.

U Moskvi je na sastanku Fife kao predstavnik HNS-a bio i Damir Vrbanović.

Moralno upitno s obzirom na to da je nepravomoćno osuđen na tri godine.

Komentara 8

SO
Somelier
07:07 14.06.2018.

Vrbanović "nema moral" a Boban ga ima. Boban od Nacionalne ikone prelazi u komuniste. Na izborima dao se na Milanovićevu listu jer je mislio da će komunisti pobijediti i on postati precednik Nogometnoga Saveza Hrvacke. O tome pišite.

LU
lucio2
01:59 14.06.2018.

U normalnoj zemlji taj be vec odavno i sam dao otkaz. Ali zasto kad u HNS-u ima svoje kompanjone kojima na pamet ga osuditi. A doci ce i na njih red...

Avatar dado26
dado26
00:05 14.06.2018.

Presta san čitati Index a mislim i da ču prestati čitati VL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije