Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glas svečane lože

Šuker: Da Dinamo uloži 200-300 milijuna, bilo bi puno bolje...

dinamo - psg (1)
Igor Kralj, Marko Prpić/Pixsell
24.10.2012.
u 23:58

- Nogometna momčad nije računalo da promijeniš čip i da sve dalje radi. Previše je rotacija - smatra Velimir Zajec.

Na utakmici 3. kola Lige prvaka između Dinama i PSG-a bio je i prisutan i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

- Teško je bilo što govoriti osim da Dinamo ima budućnost, ali u ovom trenutku suparnici su ipak jači. Dovoljno je vidjeti kako Zlatan štopa loptu i u tom tehničkom dijelu se vidi tko je PSG, a tko Dinamo. Ligu prvaka treba ipak igrati, skupljati iskustvo i nadati se boljem jer kad bi Dinamo mogao uložiti 200-300 milijuna, bilo bi puno bolje. Ovako treba čekati - tvrdi prvi čovjek hrvatskoga nogometa.

Utakmicu je iz lože promatrao i izbornik Igor Štimac, kojemu su na terenu bili i neki od reprezentativaca.

- Poraz od PSG-a sa Ibrahimovićem nije iznenađenje, ali mislim da je momčad bila bojažljiva u prvom dijelu kad je bilo prilike i prostora - smatra Štimac, dok je legenda Dinama Velimir Zajec istaknuo:

- Tužna je ova atmosfera i nije lako igračima u takvom okruženju igrati, a ne pogoduju joj ni česte rotacije jer to nije čip koji promijeniš, pa računalo i dalje radi.

>>Dinamo nastavio po starom, Parižani pobijedili s pola gasa

>>Čačić odgovorio Zoranu Mamiću: Ja samo radim svoj posao...

>>Dinamov najmlađi igrač u povijesti LP-a Halilović: Bio je lijep debi!

>>Šimunić: A sad idemo malo u šoping po Parizu!

Komentara 22

BK
bez.komentara
09:05 25.10.2012.

Da Brende,kupite ga ti i Mamić zajedno,pa onda radite što hoćete s njim,samo maknite prste iz državne blagajne

IV
Ivekivek
08:26 25.10.2012.

Dinamo bi trebao rasprodati sve igrače i preći u drugu amtersku ligu. A purgeri nek si gledaju hokej, pikado, badminton...... Očito je Dinamo puno bolji klub nego to zagrepčani zaslužuju.......

OB
-obrisani-
08:04 25.10.2012.

Da uloze 200-300mil. bili bi bolji,kaze brend... Da ,i da dovedu Ronalda,Mesia,Balotelija Caka-u ,Ibrahimovica nitko im se suprotstavit nebi moga..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije