Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatan nije baš zlatan

Evo zbog čega suigrač ne može smisliti Ibrahimovića: On je potpuni idiot!

Zlatan Ibrahimović
Foto: Press Association/Pixsell
1/4
14.03.2017.
u 12:38

Anders Svensson, rekorder i bivši igrač švedske reprezentacije nema lijepe riječi za Ibru.

Zlatanu Ibrahimoviću mnogi se dive zbog njegova genijalnog nogometnog umijeća, no mnogo je i onih koji ga preziru zbog kontroverznog i nerijetko neprimjerenog ponašanja. 

Jedan od onih kojima Ibrakadabra sigurno nije drag jest i njegov bivši suigrač iz švedske reprezentacije – Anders Svensson. On je igrač s više od sto nastupa za Southampton u Premier ligi, dok je za Švedsku upisao rekordnih 139 utakmica i postigao 19 pogodaka. S reprezentacijom je sudjelovao na tri europska i dva svjetska prvenstva.

Prisjetio se dana kad je dijelio svlačionicu s Ibrahimovićem kazavši sljedeće:

– Jednog je dana najbolji na svijetu, a drugi potpuni idiot, a ja takvo ponašanje ne odobravam. Znao je maltretirati mlađe igrače i izazivati ih i onda vidjeti dokle sve to može ići i kako će mu odgovoriti. Nas starije uglavnom nije dirao – ispričao je Svensson.

>>Za više sporta posjetite našu Facebook stranicu Večernji list - Sport

>>Ibrahimović: Ja sam kao neka životinja, moje tijelo nije normalno!

Komentara 4

AO
ante.oreskovic75
15:54 14.03.2017.

I glava je dio tijela

KU
Kung
21:29 14.03.2017.

Ljubomora i zavist su čudne osobine.... Sviju vas ebe što je jedan nešveđanin u očima večine građana veči od samom kralja Gustavaaa a naročito Svensson koji je veliki nacionalista.

SL
slivnevode
09:31 16.03.2017.

Ibra je isfrustrirano dijete. U dubini duše milostivan, dobar kao kruh, ali neke dječije frustracije, o kojima je pisao u svojoj autobiografiji, su očigledno ostavile traga na njegovoj psihi. Ima u sebi tu nekakvu potisnutu agresiju koja povremeno izbije na na terenu. Osobno ga cijenim kao igrača a što se tiče njegove psihe i karaktera, pa tko je danas uopće normalan?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije