Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident

Sudac šakom udario dva igrača?!

Mali nogomet
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
12.01.2020.
u 11:53

Navodno je do svega došlo kad je sudac po mišljenju jednog od igrača donio krivu odluku i za kaznu dobio prvo nogom u stražnjicu, pa potom i šaku u glavu.

Sudac je udario dva igrača i to šakom i nogom. Mjesto radnje je Zadar, vrijeme subota oko 21.30, a riječ je bilo o malonogometnoj utakmici. 

Navodno je do svega došlo kad je sudac po mišljenju jednog od igrača donio krivu odluku i za kaznu dobio prvo nogom u stražnjicu, pa potom i šaku u glavu.

“Lišo nije prošao” ni igrač koji je htio smiriti situaciju.

- Da to je relevantna informacija o događaju, a što će se do kraja obrade događaja utvrditi još je neizvjesno. Za sada imamo takvu prijavu - rekao nam je Elis Žodan iz OKC-a zadarske policije.

>>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
16:15 13.01.2020.

a di je bio VAR?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije