Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA SCENA

Sudac na utakmici Hajduka napravio kaos jer nije znao pravilo?!

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
07.04.2021.
u 23:04

A razvoj situacije u sudačkoj nadoknadi sugerira da je netko od sudaca, glavni sudac Goran Pečarić, ili četvrti, Dario Kulušić zaboravio jedno pravilo.

U odgođenom susretu 21. kola Prve HNL Hajduk i Slaven Belupo su na Poljudu odigrali 2:2, a domaćin je izjednačio u šestoj minuti sudačke nadoknade.

Slaven Belupo je bio na korak do prve pobjede u posljednjih deset kola, no Hajduk se spasio u posljednjim trenucima susreta golom turskog napadača Umuta Nayira.

A razvoj situacije u sudačkoj nadoknadi sugerira da je netko od sudaca, glavni sudac Goran Pečarić, ili četvrti, Dario Kulušić zaboravio jedno pravilo.

Naime, zamjena Slaven Belupa u 90. minuti trajala je 150 sekundi, a napravljena je tek nakon konzultacija Pečarića.

24sata podsjećaju da je ove sezone dopušteno pet izmjena, ali u tri intervala. Slavenova je izmjena došla u četvrtom navratu, ali suci kao da su zaboravili da se u te intervale ne ubraja poluvrijeme. Svakoj je momčadi dopušteno pet izmjena, ali tri puta smije zbog toga prekidati igru, dok u poluvremenu je utakmica prekinuta i to ne računa.

Suci su se tu pogubili pa su htjeli spriječiti zamjenu. Klupa Slavena pokušala je povući zamjenu, dok su se igrači Hajduka pitali zašto prekid toliko traje.

Sudac je na kraju nadoknadio izgubljeno vrijeme, Hajduk je izjednačio u nadoknadi pa nije nitko zakinut.


 

Ključne riječi

Komentara 6

LU
luzer96
10:36 08.04.2021.

Poštovani drugarice i drugovi admini,,,,,,,,,,,temeljem čega dajete šute i crvene"opomene" a onda grješka 404,,,,,,,,tko tu koga sa pola viagre..............

Avatar southman
southman
07:15 08.04.2021.

Kad vidiš sučevu frizuru sve ti je jasno !

MA
matkopeic
13:34 08.04.2021.

pogubio se.....Zbilja nije fer što nije pričekao da se vrati Slavenov igrač kojemu je Livaja potrgao dres. Nena predaje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije