Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA MAĐARSKE

Sudac katastrofalnom greškom ostavio Mađare u igri i oštetio Hrvatsku

Mađarska - Azerbajdžan
Foto: Pixsell/Reuters
1/6
13.10.2019.
u 20:06

Ovim sudačkim previdom oštećena je i Hrvatska. Naime, da je Mađarska danas osvojila bod, vatrenima bi večeras bio dovoljan i bod iz utakmice s Walesom (20:45).

Nogometna reprezentacija Mađarske u našoj je kvalifikacijskoj skupini u Budimpešti svladala Azerbajdžan s 1:0, no momčad koju vodi Nikola Jurčević itekako se može žaliti na suđenje.

Mađari su poveli u 10. minuti golom Korkuta, a Azerbajdžan je uspio zabiti gol u sudačkoj nadoknadi. No, nizozemski sudac Dennis Higler poništio je gol zbog jer je gostujući branič Mustafazada navodno igrao rukom. No, iz snimke se vidi da je nogometaš Azerbajdžana prsima ugurao loptu u mrežu, ali u kvalifikacijama nema VAR-a. Spornu situaciju pogledajte OVDJE.

Nikola Jurčević se žalio, njegovi igrači su bili bijesni, ali nije pomoglo. Utakmica je završila s 1:0 i Mađarska je osvojila tri boda.

Ovim sudačkim previdom oštećena je i Hrvatska. Naime, da je Mađarska danas osvojila bod, vatrenima bi večeras bio dovoljan i bod iz utakmice s Walesom (20:45).

Poredak skupine E: Hrvatska (šest odigranih utakmica) 13 bodova, Mađarska (7) 13, Slovačka (6) 10, Wales (5) 7, Azerbajdžan (6) 1.

Komentara 16

Avatar Django
Django
20:35 13.10.2019.

Gol čist kao suza. A VAR je izmišljen da slučajno “veliki” ne izgube utakmicu zbog sudačkog previda. Nije on izmišljen radi “malih”, njima će se krasti kao i do sada.

ŠT
ŠtoReći
20:51 13.10.2019.

znači sudac može reći što hoće i potegnuti na koju stanu želi... zar za ovo treba VAR?

Avatar Klint
Klint
20:27 13.10.2019.

A gdje VAR?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije