Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ante Kulušić
Povratak na članak

Sudac Ivan Bebek dobro se snašao pri rasističkim uzvicima u Sofiji

Propisana su tri stupnja prilikom incidenata vezanih za rasizam. Prvo ide upozorenje spikera, drugo upozorenje znači da igrači mogu biti povučeni s travnjaka, a treći put utakmica se prekida. Upute su tu i tako se i postupa. Tko se toga ne drži, bit će kažnjen – kaže šef hrvatskih sudaca Ante Kulušić

Komentari 4

PR
prajdali100
08:14 16.10.2019.

Svi se slažu da je Bebek obavio dobar posao.Ova utakmica je pod velikom lupom. Veliki plus za njega.

VL
VK
vječni krojf
10:11 16.10.2019.

Ja opet ponavljam da naši suci nisu tako loši kako ih kod nas neki klubovi prikazuju i koji se nakon svakog poraza oslanjaju na nekakve greske sudaca koje samo oni vide.Bravo za Bebeka.

VL
Avatar Poskok
Poskok
19:58 16.10.2019.

nakon svakog poraza se nasi klubovi oslanjaju na nekakve greske sudaca koje samo oni vid kaze vjecnikrojf. NE SAMO ONI VIDE TO NEGO I KAMERE.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.