Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
igor štimac

Suci su se ponašali kao da smo mi gosti, oštetili su nas za kazneni udarac

Igor Štimac
Goran Stanzl/PIXSELL
22.02.2015.
u 09:36

- Nije to opravdanje jer nismo bili dobri. Nervoza je učinila svoje - rekao je Štimac.

Igra zadarskih nogometaša protiv Zagreba definitivno je najlošija koju je momčad sa Stanova pokazala u ovoj i inače jednoj od najlošijih zadarskih sezona. Zadar je na polupraznim Stanovima bio gotovo bez šanse, a Zagrebu je za pobjedu bila dovoljna gotovo samo jedna, Matićeva u osmoj minuti.

– Suci su se ponašali kao da smo gosti protivniku kojemu je to najvažnija utakmica. Jer, ono je bio kazneni udarac, a ne indirektni. Kako to da je sudac produžio samo dvije minute. Nije to opravdanje jer nismo bili dobri. Nervoza je učinila svoje, a žuti kartoni su nam otupili agresivnost – istaknuo je Igor Štimac. S druge strane kod Zagrepčana je isijavalo zadovoljstvo. Kako i ne bi nakon 0:6 protiv Lokomotive.

– Mi smo nakon Lokomotive radili na mentalnoj regeneraciji. Bili smo stabilni i u obrani i u napadu, a i znali smo da će Zadar igrati na duge lopte na Milinkovića – kazao je Željko Kopić kojem je posebno čestitao i Štimac rekavši kako je on najzaslužnji za uspjehe Zagreba.

>> Štimac izgubio treću zaredom, Zagreb sve bliže trećem mjestu Prve HNL

Komentara 2

DU
Deleted user
11:21 22.02.2015.

Jesu svi išli u u istu školu Silvije Strahimir Kmečavac?

DU
Deleted user
17:50 22.02.2015.

Tko to spominje suđenje ? Jel to onaj isti veliki stručnjak koji je nakon pobjede Zadra nad Osijekom u TV emisiji poručio osječanima da se ne vade na suđenje nego da gledaju sebe i svoju igru . Usput Osijek je na toj utakmici teško oštečen dosuđenim nepostojećim penalom koji je usmjerio utakmicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije