Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika pogreška!

Suci se koristili VAR-om i napravili cirkus: Ne želim pobjeđivati na ovaj način

Sudac Michael Oliver: Tottenham - Chelsea
Foto: Reuters/Pixsell
09.01.2019.
u 11:57

Ne sviđa mi se videotehnologija. Danas je bila od koristi nama, ali gledao sam SP, pratim španjolsku ligu i čini mi se da nitko nije sretan. Ovakve stvari ne trebaju nikome, rekao je menadžer Spursa Mauricio Pochettino

U prvom polufinalnom dvoboju Carabao kupa nogometaši Tottenhama pobijedili su Chelsea (1:0) pogotkom Harryja Kanea iz jedanaesterca.

Nakon utakmice koja je igrana na Wembleyju više se pričalo o suđenju nego o igri. Razlog je bila sudačka odluka nakon pregledavanja videosnimke.

Sudac Michael Oliver: Tottenham - Chelsea
1/8

Sudac Michael Oliver pokazao je na bijelu točku nakon konzultacije s kolegama u VAR-sobi.

Naime, sporna situacija dogodila se nekoliko trenutaka prije nego što je vratar Arrizabalaga prekršajem zaustavio Kanea u šesnaestercu Chelsea. Spursov napadač nalazio se u zaleđu u trenutku kada je primao loptu.

Michael Oliver dosudio je indirektan udarac za Chelsea, ali onda je tražio pregledavanje snimke. Nakon VAR-a promijenio je odluku i pokazao na najstrožu kaznu.

Tottenhamov menadžer Mauricio Pochettino bez obzira na pobjedu svoje momčadi nije bi previše sretan.

– Ne sviđa mi se videotehnologija. Danas je bila od koristi nama, ali gledao sam SP, pratim španjolsku ligu i čini mi se da nitko nije sretan. Ovakve stvari ne trebaju nikome – rekao je menadžer Spursa.

>> Pogledajte video: Siječanj – mjesec velikih transfera: Vatreni na meti triju velikana

Snimka otkriva kako je Harry Kane bio u zaleđu i Chelsea je oštećen. Zna to i menadžer plavih Maurizio Sarri.

- Gledao sam snimku koju je snimila naša kamera, Kane je bio u nedozvoljenoj poziciji. U zaleđu su mu i glava i koljeno. Engleski suci još uvijek ne znaju koristiti videotehnologiju - rekao je trener plavih.

>> Pogledajte galeriju: 'Često je ozlijeđen jer se seksamo sedam do deset puta tjedno'

Sudac Michael Oliver: Tottenham - Chelsea
1/12

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije