Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRAĆA SE KUĆI

Subašić više ne želi biti golman, pogledajte gdje će nastaviti karijeru...

ITA, UEFA CL, Borussia Dortmund vs AS Monaco
EXPA/PIXSELL
22.10.2020.
u 11:35

"Mogu samo reći da samo svi presretni što je takva nogometna legenda i službeno postala dio naše momčadi i mislim da je to veliki dobitak i za zadarski futsal"

Legendarni golman hrvatske nogometne reprezentacije Danijel Subašić (35) otkrio je gdje će nastaviti svoju igračku karijeru. I to doslovno – igračku. Naime, Suba je ostao u nogometnim vodama, ovoga puta MALOnogometnim, točnije – u futsalu. A umjesto među vratnice, ovoga će puta trčati po polju. 

Nije zezancija, Suba se bacio na parket i to u rodnom Zadru. Zaigrat će za MNK Varoš Zara Dental Centar koji ga je s ponosom istaknuo kao novoga igrača, piše Sport023.

– Suba je već dugo naš sponzor i otkako je došao u Monaco, šalje nam dresove za momčad. Kako je, nakon odlaska iz Monaca, već neko vrijeme bez kluba, a s nama igra u malonogometnim terminima, pitali smo možemo li ga registrirati za ligu i on je pristao. Mogu samo reći da samo svi presretni što je takva nogometna legenda i službeno postala dio naše momčadi i mislim da je to veliki dobitak i za zadarski futsal – kazao je Marko Vukić, voditelj Varoši Zara Dental Centar.

Inače, ondje će viceprvak svijeta i donedavni golman Monaca zaigrati s još ponekom nogometnom legendom poput Dragana Župana i Ivana Ćurjurića. 

Ključne riječi

Komentara 17

RE
RedTree
13:29 22.10.2020.

Hajduče, imaš vratara svjetskog kalibra pred vratima, ali kad su ovi što vode Hajduk znali povući pravi potez!?

NO
Norway
11:49 22.10.2020.

Zadar❤️🇭🇷

Avatar primorac
primorac
12:24 22.10.2020.

Nek ga stve u hajduku u napad sigurno ce bit vise od koristi ovi koji igraju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije