Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Golijada na Etihadu! Stones i Sane za Cityjev preokret protiv Monaca

Danijel Subašić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/12
21.02.2017.
u 22:30

U ljepotici osmine finala Lige prvaka Manchester City je pobijedio Monaco sa 5:3. Utakmica je obilovala preokretima, a gledatelji su vidjeli osam pogodaka

Vratar hrvatske reprezentacije Danijel Subašić i njegov Monaco u utorak je gostovao na Etihadu. U ljepotici osmine finala Lige prvaka Manchester City je pobijedio Monaco sa 5:3.

Utakmica je obilovala preokretima, a gledatelji su vidjeli osam pogodaka. Nažalost, naš je vratar primio pet pogodaka!

Već u 3. minuti Subašić je spašavao svoja vrata nakon što je Sterling pobjegao Monacovoj obrani. U 18. minuti Monaco je izveo brzi kontra-udar, Mendy je pucao s desetak metara, a Caballero je obranio.

Minutu kasnije je nakon udarca iz kuta Gilik ostao sam na drugoj vratnici, ali je njegov udarac glavom prošao kraj vratnice. U 23. minuti opasno je bilo pred Subašićem, ali Agüero je zakasnio na ubačaj s desne strane. City je poveo u 26. minuti, a veći dio posla napravio je Sane, ubacio je Sterlingu koji je iz blizine ugurao loptu iza Subašićevih leđa. 

Monaco je izjednačio šest minuta kasnije kada Fabinho ubacio s lijeve strane, Falcao je izbjegao pažnji obrane i glavom zabio za 1:1. Momčad iz Kneževine je u završnici bila mnogo opasnija momčad, te je u 40. minuti preokrenula rezultat. Mbappe je dobio dugu loptu, pobjegao obrani domaćina te zakucao loptu u mrežu za Monacovo vodstvo od 2:1.

U 48. minuti Otamendi je srušio Falcao u šesnaestercu, a Kolumbijac je sam preuzeo odgovornost za izvođenje jedanaesterca. Falcao je slabo pucao, a Caballero je bez problema zaustavio njegov udarac. City je izjednačio u 58. minuti uz ogromnu pogrešku Danijela Subašića.

Hrvatski vratar je katastrofalno reagirao, a Sergio Agüero je zabio za 2:2. Tri minute kasnije Falcao se iskupio za promašeni jedanaesterac. Sjajnim pogotkom Kolumbijac je Monaco ponovno doveo u vodstvo - 3:2. 

Falcao se othrvao braničima Cityja i lob udarcem s 15-ak metara prebacio vratara građana za novo vodstvo gostiju. City silno želi izjednačenje, te nastavlja s napadima. U 71. minuti Sergio Aguero je ponovno prevario našeg Subašića i vratio Engleze u igru (3:3).

Od tog trenutka domaćin je preuzeo sve konce u svoje ruke. Prvo je u 77. minuti Stones doveo City u vodstvo, a pet minuta kasnije Sane je zabio za konačnih 5:3.

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
22:04 21.02.2017.

Baš sam mislil napisat kak su rezultati čudni al evo ManC je uspjel izjednačit. Volil bi sam zarad Subašića iznenađenje u toj tekmi.

Avatar Idler 3
Idler 3
22:07 21.02.2017.

I evo ga...

ZI
ziko555
22:35 21.02.2017.

Smijirija od golmana ovaj Subasic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije