Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Copa America

Suarez: Zadnji smo put osvojili turnir kad sam počeo udarati loptu

'Uruguay\'s striker Luis Suarez (L) celebrates with striker Diego Forlan after scoring against Mexico during the Group A first round 2010 World Cup football match on June 22, 2010 at Royal Bafokeng st
'GABRIEL BOUYS'
04.07.2011.
u 09:40

Urugvajski napadač Luis Suarez optimističan je uoči prve utakmice Copa Americe s Peruom koja se igra danas

Liverpoolov nogometaš otkrio je:

– Lani smo na Svjetskom prvenstvu u JAR-u izborili polufinale, ali to je prošlost. Ovo je iznimno važno natjecanje za nas jer je Urugvaj posljednji put osvojio Copa Americu prije 16 godina, kad sam tek počeo udarati loptu. Želimo ovaj trofej, iako znam da će biti vrlo teško jer svaka južnoamerička momčad vidi svoju priliku baš u svakoj utakmici. I zbog toga je ovo specifično i jedinstveno natjecanje – rekao je Luis Suarez.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije