Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA LJEPŠI BOŽIĆ

Suarez dobrog srca! Pogledajte što je učinio za bolesnu djecu

Uruguay's Luis Suarez celebrates scoring his team's second goal against England during their 2014 World Cup Group D soccer match at the Corinthians arena in Sao Paulo June 19, 2014.  REUTERS/Paulo Whitaker (BRAZIL  - Tags: SOCCER SPORT WORLD CUP TPX IMAGE
Foto: Reuters/PIXSELL
24.12.2014.
u 12:25

– Želim vam sretan Božić i predivnu 2015. godinu. Luis Suarez – stoji u čestitci mališanima i njihovim obiteljima

Luis Suarez možda je prgav i bezobrazan na nogometnom travnjaku, ali izvan njega uistinu je dobra duša, što je potvrdio božićnim poklonima za urugvajske mališane koji se liječe od karcinoma.

Čak 500 paketa poslao je bolnici Pereira Rossel u Montevideu, a u njima su hrana, pića i nogometna oprema s potpisima slavnog napadača. A sve to dio je programa koji provodi kroz ambasadorsku rolu za fundaciju "Scremini Pérez", koja brine za teško bolesnu djecu.

– Želim vam sretan Božić i predivnu 2015. godinu. Luis Suarez – stoji u čestitci mališanima i njihovim obiteljima kojima je svaka pomoć potrebna, ali i svaka potpora.

Neka se barem malo nasmiju, ovo je razdoblje u godini kad svi to zaslužuju. Imaju vremena misliti na sve nedaće i loše stvari u životu. Tako da, svaka čast Luisu Suarezu i neka nastavi ovako obavljati ambasadorsku rolu.

>> Suarez se rasplakao: Za ovo se živi

Komentara 3

DB
doktor.buljko
14:58 24.12.2014.

Kardinal Bozanić ima još veće srce, on je posjetio umobolesne i ponudio im svu pomoć ako bude ponovo inkvizicije.

DH
dalibor.hren
12:52 24.12.2014.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije je u Brazilu pokazao "veliko srce" i bolesnom dječaku poklonio loptu i dres. Od toga je sigurno ozdravio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije